Login Pun Masyuk Dowh...

Hari ini hari yang sungguh membahagiakan..sebab hari ini ZouL dah bayar broadband Celcom ZouL..Hehe...Jadi, internet semakin laju seperti biasa..Tadi ZouL ada berbincang dengan orang tua ZouL..Sebab diorang bercadang nak jual rumah lama kami yang kat kampung tu *rumah taman tau tapi macam tak kompom lagi..Kalau-kalau siapa yang nak beli, Jangan lupe bagitau ZouL ye.

Itu just mukadimah je..Entry ZouL pada tengah hari ni adalah berkaitan dengan LOGIN WANG yang agak popular sekarang ini.Mana tak nye.dulu-dulu MYSPACETUNAI, lepas tu MYSPACEMONEY, last-last pulak yang terbaru datang kat emel ZouL ialah LOGIN WANG.

LOGIN WANG ini ada dua pakej.Satu pakej FREE dan satu lagi pakej BERBAYAR.Pakej berbayar RM300.Tapi sekarang dah jd RM200 *harga promosi 

Contoh Pakejnyer

Kalau korang masuk pakej free pun untung gak ape..login tiap2 hari pehtu dpt 50sen..untung kan..kalau dh 6bulan, makanya dapt la rm100..bunyi 6 bulan nmpak mcm lama je kan?tp kalau korang pikir balik la kan, benda free kalau keje senang login je..dh dpt duit agak2 korang BERBALOI-BERBALOI tak?? kalau bg ZouL la kan..MEMANG BERBALOI (terKAMDAR la plak)

minima pengeluaran pulak RM100.So, kalau selagi korang tak kumpul rm100 korang tak leh withdraw la duit tu..duit tu nanti akan dibank in kat bank yang korang akan pilih masa log in nanti..

So mcm mana?berminat?kalau berminat,ape lagi..JOIN LA SEKARANG !!...tp sebelum ZouL lupe.kalau nak ushar2 websites tu..kite kene daftar dulu..so, bile klik LINK DAFTAR KAT BAWAH tu jangan la terkezut pulak ye...Cuba la dulu FREE JE LA...

Login Pun Masyuk Dowh... Login Pun Masyuk Dowh... Reviewed by OH Buletin on 2:42 PM Rating: 5

1 comment:

  1. Aku dapat GT 4 and FSM utk kau.
    Bro, aku ada business plan yg murah modalnya.
    Kalau interested, boleh email aku at affendij@gmail.com.

    www.boisanerd.blogspot.com

    ReplyDelete

Powered by Blogger.