Awek Baru ZouL!! ComeL Dowh!!

Entry ni aku khaskan buat awek baru aku yang tak boleh aku kasi tau namanya sebab dia ni pemalu sikit..Tapi aku akan letak gambar dia kat sini bagi tatapan mata korang..jangan jeles tau hehehe..Dia ni tak duduk kat Malaysia tapi duduk luar negara gitu..Yang best pasal awek aku ni dia pandai nyanyi dan suara dia memang ayu...korang nilai la sendiri samada cun ke tak.

justinbiebertukarjantina,awek cun
Pictures last summer yang dia bagi kat aku siap pnggil aku "baby" lagi =p

P/S : Comel tak? Hahaha
Awek Baru ZouL!! ComeL Dowh!! Awek Baru ZouL!! ComeL Dowh!! Reviewed by OH Buletin on 10:42 AM Rating: 5

20 comments:

  1. LOL.. ni bukan justin bieber versi pompuan ke.? kahkahkah

    ReplyDelete
  2. Cantik memang cantik..hahahha lawak ahhh

    ReplyDelete
  3. aww aww ~ sweetnyee
    haha . justin bieber !

    ReplyDelete
  4. santik aweknye . . .
    nnti jn lupe kenalkan kat mama yew . . .
    hahaha :)

    ReplyDelete
  5. faidah misnan : hahaha..boleh2.

    Cik NuRuN : hahaha..awww aww je..sweet tade..hehe

    CoretaN taNpa Kata: haha.kalau lawak mari kita gelak..wakaka

    ReplyDelete
  6. ingatkan kite jew ad bf luar negara, rupanya zoul pon . . :)

    ReplyDelete
  7. scha : hehe..scha pun ade gak ke?spe tu? haha

    redzwanie redzmann : hahaha..ntah2 mmg JB tu dulu mmg girl kot =P

    ReplyDelete
  8. Justin bieber versi lembut xde ke.. Ke mmg dia dah nampak lembut..hu3

    ReplyDelete
  9. haha ! nanti nak kahwin jgn lupa jemput tau :p

    ReplyDelete
  10. decrewz : hahaha...dia dah memang lembut kot..tapi skung suara dah "macho" hahaha

    miss.Addin : opkos jemput..haha..besanding live kat Oprah Winfrey show lagi..haha

    ReplyDelete
  11. wow. haha XD

    eh eh,bukan memang ada ke bieber versi pompuan?

    konpius =.=

    ReplyDelete
  12. erk?? bieber?? hahha :P cantik!!

    ReplyDelete
  13. sergeant keroro: hahaha.mane ade la..laki je..

    bluedianthus : haha..comel ke "handsome" ?hahah

    Scha: hahah..jb dh jadi girl..

    misyamissyou : hehe.bieber ler..adik dia kot =P

    ReplyDelete
  14. alan rizque : ape yang kesian?hahah

    ReplyDelete

Powered by Blogger.