Burger Godzilla Baik Punya!

Siapa yang kat sini tak pernah tau apa itu burger tengok burger atau makan burger? Menipu lah kalau tak pernah makan or at least tengok burger kat TV tu...Alah, burger Ramly yang selalu jual tepi-tepi jalan atau pun burger Musalman McDonalds tu lah..Tapi Entry aku ni bukan pasal burger Ramly ataupun burger McDonalds tu.Tapi BURGER GODZILLA size dekat-dekat RIM14 dah.Kalau sekali beli ni boleh 10 orang makan ni.Kalau sorang makan mau 2 hari kenyang.Haha.Aku cuba Google Search dan burger ni boleh didapati kat area Pantai Balok Kuantan Pahang.Apa tungguan lagi dong..jom kita terjah!

Cerita Baik Punya,Barang Baik Punya,Citer Lawak,Kisah Datuk K,Cakes,Burger Picture
amecam besar tak? agak2 berapa kali ganda dari burger biasa?haha

Cerita Baik Punya,Barang Baik Punya,Citer Lawak,Kisah Datuk K,Cakes,Burger Picture
tayar tu size 14, dah dekat2 nak sama dah kan.jangan burger ni rasa tayar je sudah:)

Cerita Baik Punya,Barang Baik Punya,Citer Lawak,Kisah Datuk K,Cakes,Burger Picture,Burger Size Besar
tengok besar mana daging saje.Ni kalau ratah pun sodap...

Burger Besar,Size Besar,Burger,McDonalds
so mana korang nak?makan tayar ke makan burger besar tayar?

credit to forum terbaik aku CariGold.Com

p/s : nak traffic best ke websites?? meh ushar sini
Burger Godzilla Baik Punya! Burger Godzilla Baik Punya! Reviewed by OH Buletin on 7:39 PM Rating: 5

22 comments:

  1. wow ! gi-la besar . ni makan bapa hari baru habis . haha unik :)

    ReplyDelete
  2. perghh..ta nak besar pulak burger nih :D

    ReplyDelete
  3. besar gila...hahaha tak larat nak habiskan

    ReplyDelete
  4. walaweh.. sodapp tue.. harharhar

    ReplyDelete
  5. NAK MAKAN BURGERRRRRRRRRRRRRRR

    ReplyDelete
  6. raima : lalu ke nak makan?hahaha..

    norlida ramli : bkan takat 5 0rg..10 org pun cukup ni.

    miss.Addin : haha..seminggu baru habes kalu sorang2..

    ReplyDelete
  7. jangan dipandang rendah tong@perut yg saiz tak seberapa nih, mkn stakat 5pinggan nasi pun. "ape ader hal" (ceh,maaf,sdikit riak saye d situ) :p

    ReplyDelete
  8. raima ; hahaha..kuat makan wlupun tampak kecik ye....klu mcm tu beger ni tak cukup ni..haha

    ReplyDelete
  9. waaa nak burger tuu ^^^ slalu mkn mcd tp x bsr mcm nie.. bigmac pon x bsr mcm tuu . .. (:

    ReplyDelete
  10. scha said : haha..amboi..kuat makan betol girl zaman sekarang ni..hahaha...double bigmac pun tak kan xckup =P

    ツ mIsS NaDEa ツ : hehe..mmg terbaik pun..

    ReplyDelete
  11. satu famili boleh makan ni..pikul bawak balik..!!!

    ReplyDelete
  12. hahahaaa.. burger mcd sedap lorh,, ala kalau beli nie x payah makan seminggu, simpan jew dlm peti :)

    ReplyDelete
  13. scha : hahaha...simpan semnggu dalam peti dh tak sedap dah la...

    ReplyDelete
  14. besaq betoi..kalo makan time sahur mau tahan posa 2 ari =p

    ReplyDelete
  15. syaza kelyza : hehe..size 14 tu.

    jehanfrhin :kalau bgun sahur pulak kan..hehehe.tapi sahur sunat makan sikit la..

    misyamissyou :hahaha..kalau makan sorang seminggu pun tak abeh tu.

    ReplyDelete
  16. besarnya...tp cam x da feel la tgk besar2 sgt =p

    ReplyDelete
  17. @Leeza hahaha..besar2 la baru syiok..2 hari tak abeh nii

    ReplyDelete

Powered by Blogger.