Perasaan Kamu Saja Tu Bah...

Setelah seharian bangun pun tengah hari,seharian lagi? aku meng"edit" blog aku supaya menjadi "secantik" begini akhirnya dapat jugak aku buat entry baru..Tak tahu la kenapa widget follower Google Friend Connect aku tak berfungsi apabila menggunakan tempate lama tu. Sedih je sebab template tu nampak "macho"..Tapi bila sampai entry-entry lama pun start tak keluar kat websites aku so aku pun mengambil langkah drastik untuk menukar template yang baru..Aku edit sendiri tu guna template blogger je.hehe.So kepada mereka-mereka yang aku tak balas kunjugan mesra alam korang tu MAAF LA ye.Bila berkesempatan nanti aku akan melawat korang pulak..

Sebagai tanda maaf aku pada korang semua yang dah blog walking kat sini aku hiburkan korang dengan "jokes" yang tak seberapa ni..


Ketika di dalam perjalanan menaiki sebuah bas..di sebuah penempatan di Sabah..


bas mara zaman dulu,jangan tahan berak
gambar ihsan pakcik Google

Joni : Bang! Bang! boleh berhenti tak..saya mau berak la bang..sakit perut ni...
Driver : Ahh..kamu ni ada2 saja..perasaan kamu saja itu..
Joni : Betul bang..sudah tak tahan ni..mau keluar sudah..(sambil menahan perutnya)
Driver : Perasaan kamu saja itu! Perasaan saja bah! 
Selepas 15 minit kemudian... 
Joni : Bang berhenti bang..sudah mau keluar ni..
Driver : Berapa kali saya bilang..perasaan kamu saja itu..
Joni : Duh..kita betul2 mau berak di katakan perasaan saja.. 
Selepas 10 minit, Joni sudah tidak menahan keperitan lagi terus melabur di dalam bas itu..apa lagi harum semerbak la satu bas.. 
Driver : Duh..Bau apa ini?..woi!! Apa bau ini? Kamu berak ya?
Joni : (Dengan selamba) Mana ada bang..saya x cium bau pun..ah..perasaan abg saja itu.. 
Maka pemandu bas pun terpaksa memberhentikan bas bg urusan pembersihan..
So,kalau orang nak terberak tu jangan la ditahan-tahan. 

Tips best? : Traffic Blog Naik Mendadak
Perasaan Kamu Saja Tu Bah... Perasaan Kamu Saja Tu Bah... Reviewed by OH Buletin on 2:25 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.