Traffic Mencurah-Curah Ke Blog Aku?

traffic blog,backlink blog,cara bercium
Hari ini hari Selasa.Esok pulak hari Rabu semua org tau la tapi bukan pasal hari yang aku nak kisahkan tapi pasal TRAFFIC blog aku yang sedia maklum tak berapa popular nih..Korang tau ke TRAFFIC tu ape? Adik beradik Syafik / Taufik gak la..haha..TAk payah la aku ceritakan ea.Korang lagi arif pasal hal ini..So,selepas godek punya godek, traffic aku pun dah mencanak naik tanpa henti..tak percaya? meh tengok analitik nuffnang ni

traffic free,autosurf,cara bersetubuhClick untuk nampak besar

ha.nampak kan?tak ada la mencanak naik tetiap hari,tapi banyak gak la tu seminggu aku dapat traffic.total semniggu unik visitor aku 1570.itu paparan untuk minggu ni aje.Kalau sebulan dua tak tau la macam mana.Nak tau ape rahsia aku?? tunggu untuk entry berikutnya.... ^_^

p/s : teknik aku >> teknik terbaik tambah traffic
Traffic Mencurah-Curah Ke Blog Aku? Traffic Mencurah-Curah Ke Blog Aku? Reviewed by OH Buletin on 2:14 PM Rating: 5

2 comments:

  1. fuyooo..traffik mencurah2 tu..mesti mcm air hujan lebat kan...kekeke

    ReplyDelete
  2. hahaha..kalah air hujan la adah...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.