5 Tandas Aneh di Dunia

Assalamualaikum para pembaca blog Aku Punyer Lah!....

Entri pada kali ini aku nak bincangkan pasal tandas..Selalunya kalau bila orang sebut pasal tandas atau jamban mesti korang akan ingat tandas busuk lah, toilet awam yang hancing baunya lah, kotor tak cuci lah,tandas kena share la, tapi tandas ini sebenarnya penting bila kena waktunya..An An An??

Cuba korang bayangkan kalau tandas rumah korang macam dalam gambar kat bawah ni macam mana??Indah sungguh kan..Sambil-sambil "membuat pelaburan" tu , anda boleh la menikmati keindahan alam yang belum pernah anda saksikan sebelum ini..


1. ALCATRAZ ISLAND ( SAN FRANCISCO )

tandas awam,tandas busuk,tandas paling canggih di abad ini,public toilet di Malaysia

2.PENINSULA HOTEL KOWLOON ( HONGKONG )

tandas awam,tandas di penisula hotel kowloon

3. MUMIN PAPA CAFE ( JAPAN )

tandas awam Malaysia,Mumin Papa Cafe Japan

4.VILCABAMBA ( ECUADOR )

tandas di dunia,tandas busuk,Vilcabamba toilet,seks di tandas

5.MOUNT MCKINLEY ( ALASKA )

Toilet at Mount McKinley,tandas gunung salji,tandas awam di dunia

So, macam mana? Tandas yang mana satu yang korang suka?Kalau tandas yg No 1 tu memang tak sempat la nak naik tangga kalau dah memulas-mulas perut nie hahaha..Terberak tengah jalan jugak la kalau macam tu.Bagi aku tandas yang kat Mumin Papa Cafe tu memang terbaik.Sambil buang hajat sambil tengok ikan.. ke ikan tengok kita?kalau ada orang diving kat situ macam mana?

Credits to : Forum CG
5 Tandas Aneh di Dunia 5 Tandas Aneh di Dunia Reviewed by OH Buletin on 1:17 PM Rating: 5

32 comments:

  1. tandas susun2 batu mcm tu pun ade ye..tak sanggup aku nak berak. -,-

    ReplyDelete
  2. nice view while doing business! :)

    ReplyDelete
  3. @Hafizzi Aziz aah..tandas kat penjara tu..haha.tinggi kann

    ReplyDelete
  4. @Nur Liyana hehe..bse la dunia mcm2 benda pelik lagi aneh ade..

    ReplyDelete
  5. rase cam nak beli satu..
    tapi snggup kew membuang kat situ..
    adeehhh..

    ReplyDelete
  6. @zety madu haha.nak beli yg mana satuuuuu

    ReplyDelete
  7. smua scha tamau kot.. mcm seraamm jaa.. yg no1 tuu sbb scha nie gayat, klau no2 plak, mcm mna klau tsunami dtg? klau no3 tuu..tgh sedap2 dlm tndas.. tba2 nampak muka harimau kat sebelah.. hahaaa/ klau no 4 tuu plak, sekali gempa bumi, habes smua.. hahaaa.. klau no5 tuu lg r.. sejuk kot! hahaaaa.. ^_^

    p/s : tandas awam lg syok :)

    ReplyDelete
  8. haha kelakar lah tandas2 nih sumer

    ReplyDelete
  9. tandas no 2 tuh nak gune camne ek? haha.. yg no 4 5 tuh tak slesa kot nak gune.. open jek.. hihi.. yg ke 3 tuh mg terbaek!

    ReplyDelete
  10. @| Princess Diary | hahaha.semua scha tak nak..tandas awam mostly busukkk haha..tandas kt umah je la...lg best..bersih bersinar2 haha.

    ReplyDelete
  11. @rynnhehe.tandas modern la katakan..

    ReplyDelete
  12. @Amirah Adnan tandas no 2 tu utk laki je tu..haha..bukan bowl pnye..jimat masa :p

    tandas no 3 tu mmg best coz dalam laut tu..hehe

    ReplyDelete
  13. fuuh tandas last skali tuh best .. kelua je air kecing,terus beku .. hehe

    ReplyDelete
  14. tandas no 1 paling style..
    dpt menikmati suasana pantai smbil tuuuuuuuuttt.. :)

    ReplyDelete
  15. hahaha..gambr yg 1st 2 terbaik la..tinggi nor tandas dy....dan trkuar lu baru sempat..:P

    ReplyDelete
  16. @alif haris silap2 dgn tuan2 sekali beku haha

    ReplyDelete
  17. tandas last skali kurang privasi..kih3

    ReplyDelete
  18. @mohd sasuke haha..tak perlu privasi pun bro..rsenye bkn ade org pun nk ushar haha

    ReplyDelete
  19. hurmm..emmm..hissshhh...erhhh...semuatandas bikin makin susah nak uk uk jek?hekhekhek

    ReplyDelete
  20. hurmm..emmm..hissshhh...erhhh...semuatandas bikin makin susah nak uk uk jek?hekhekhek

    ReplyDelete
  21. antara banyak2 tandas mumin cafe la sy pilih... tapi sy rasa.. ikan2 pun malu mo tengok.. hahaha

    ReplyDelete
  22. @TYNTHA LANA hahaha tandas ni mementingkan reka bentuk.bkn kepuasan kot haha

    ReplyDelete
  23. @nowriz hahah.kalau ikan gatal mybe la tak malu kot haha

    ReplyDelete
  24. xjadi la nk "uhhuhh" kalau toilet cmnie...=.="

    ReplyDelete
  25. @ika haha."uhhuhh" tu ape? ahahahhaha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.