Cerut Terpanjang Di Dunia !

ASSALAMUALAIKUM !!

Siapa yang suka hisap cerut? Cerut nie adik beradik kepada rokok jugak la.. Short entry aku pada kali ini adalah berkaitan dengan ROKOK dan CERUT  dan khas untuk para-para lelaki je almaklum lah blog aku ramai wanita.haha..Pernah tak korang hisap cerut yang panjang dan sebesar gajah ni?Kalau korang pernah,memang aku salute lah haha..Cerut ini adalah cerut yang terpanjang kat dunia dan dihasilkan di Brussels,Belgium dan sekarang berada di Historical Museum di sana..Panjang cerut yang diperbuat dari tembakau ini mencecah 21 meter dan seberat 10 pounds..Giler Panjang kan?.Kalau dibandingkan dengan cerut biasa, cerut ini 50 kali ganda lagi panjang dari cerut biasa..Cuba bayangkan kalau para pecerut perokok  tegar dapat ni, mau setahun gak la hisap sensorang ni..hahaha...Apa-apa pun korang layan la gambar kat bawah ni...

Pakcik tue tengah letak tanda harga kot :P

Nampak sah-sah panjang giler

Fuh,letak dalam bekas lagi tu...

P/S : Agak-agak berape RM ini cerut ye??
Cerut Terpanjang Di Dunia ! Cerut Terpanjang Di Dunia ! Reviewed by OH Buletin on 5:24 PM Rating: 5

23 comments:

  1. siapa2 yang dh komen tu sila la komen sekali lg ye..hehe...dh tukar komen ni jadi biasa balik sbb ade yg tak reti guna :) thans

    ReplyDelete
  2. alaaaaa
    saya tak hisap cerutttt
    tau harge jeruk stoberi je ni
    cam ne
    ??????

    ReplyDelete
  3. @Raja Syakirah Hehehe...jeruk strawberry? ade ke?setahu ZouL jeruk mangga ke,jeruk salak ke ade la..hehe

    ReplyDelete
  4. oMG!
    cerut ke tu?
    ISAP la sampeee matiii!HAHAHA..ngeri diorang nihh

    ReplyDelete
  5. bapak panjang!!!! =O waaaa! terkezut sampai nak terputus rambut rapunzel...=.="

    ReplyDelete
  6. gler la..pnjang gle..ni bpe tahun baru hbis ni..hahaha

    ReplyDelete
  7. @ika hahaha...smapi nak terputus rambut..hebat sngt tu..pnjgn sngt ke rambut rapunzel tu..hahaha

    ReplyDelete
  8. @ZORAhaha...klu sorang2 setahun gak la kot..

    ReplyDelete
  9. amboi... ni berapa tahun tak habis nie... patut di cadangkan beli nie... leh hisap sesikit... bia lebam...

    ReplyDelete
  10. owh da cube daa.. sampai sekarang x habes g.. ada yg nak share x ngn scha? hahaaaa :d

    ReplyDelete
  11. @Cik Bidadari hahaha...isap smpai lebam?cik bidadari isap cerut ke? :P

    ReplyDelete
  12. @| princess SchaBieber | wahh,hbat2..haha..cerut ni org kaya2 je leh la..heheh.."OKM" r neh ye? Orang Kaya Muda..haha

    ReplyDelete
  13. nak hisap macamana tu...cari satu kampung berasap...

    ReplyDelete
  14. @Khairil hahaha..dua tiga kampung pun bleh ni..

    ReplyDelete
  15. boleh jadi tengkorak nih kalau hisap sampai habis

    ReplyDelete
  16. baru sekali sedut bleh mati lemas ni.....

    ReplyDelete
  17. boleh ke nak hisap kalau besar sangat tuuuuuu..huhuhu

    ReplyDelete
  18. @♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ bleh la kalau mulot bsar gajah..hahahah

    ReplyDelete

Powered by Blogger.