Episode Akhir Cinta Melody

Cinta Melody,Episode akhir Cinta Melody,Olivia Chelsea

ASSALAMUALAIKUM !!

Kalau baca dari tajuk je pun mesti ramai yang bedebar-debar nak tengok apa kesudahan cerita ini kan..Cerita "Cinta Melody" ini starting memang best..Tapi dah masuk part tengah-tengah tu dah tak berapa nak best dah.Macam mengarut pun ada jugak.Standard la Sinetron kan..hehe..So agak-agak korang dah tau ke ending ceritanya? Kalau belum,meh layan video (spoiler) 7min dibawah ini..






Cerita Cinta Melody ini ditayangkan di Astro Ria 104 setiap hari Isnin hingga Jumaat pada pukul 6.30 petang dan ulangan pada pukul 12 pagi pada hari yang sama :)

P/S : Aku malas nak taip panjang-panjang sebab penat baru balik dari Karnival ICT Perak Bersama Upin dan Ipin
Episode Akhir Cinta Melody Episode Akhir Cinta Melody Reviewed by OH Buletin on 10:04 PM Rating: 5

3 comments:

  1. kesian..citer ni last2 tak happy ending..

    ReplyDelete
  2. ada sesiapa tahu kenapa marimar x disiarkan lagi. walhal rasanya belum ending lg

    ReplyDelete

Powered by Blogger.