Social Monkee- Instant Backlinks Builder yang Best !

Assalamualakum kepada para pembaca blog Aku Punyer Lah! yang setia..


Entry pada hari ini ZouL nak berkongsi tentang Cara Mudah Buat Backlink di websites Social Monkee .Ringkasnya website Social Monkee ini akan memberikan 25 UNIQUE backlinks secara percuma kepada website kita setiap hari dan yang paling menarik semua ini adalah automatik, dimana kita hanya perlu isi form tu sekali jer..Selain dari backlinks, ada juga kemungkinan yang tinggi untuk mendapat traffic yang mencurah-curah dari Social Monkee ini..Opss?Masih ada yang tak tahu apa itu Backlinks?Apa kata cuba lihat di entry ZouL yang sebelumnya : Apa itu Backlinks?

Faedah-faedah apabila kita join dengan Social Monkee :

  1. Mendapat 25 Unique backlinks secara percuma setiap hari (untuk ahli FREE)
  2. Menambahkan backlink websites justeru menaikkan "Page Rank"
  3. Berpeluang untuk mendapat TRAFFIC ke websites anda
  4. Tak perlu isi form banyak-banyak kali,hanya sekali sahaja diperlukan
Sepanjang kajian ZouL ke atas Social Monkee nie, dah banyak dah yang join Social Monkee ni, lagipun ianya adalah PERCUMA dan tak perlu bayar, so ramai la yang dah join.Boleh la kurangkan sikit proses berblogwalking, dan mengelakkan proses Link Exchange yang Merugikan hehehe.Ape kata korang tengok testimoni dari pengguna-pengguna Social Monkee ini :

“I sure wish I knew about your great software many moons ago. This is fantastic! Maybe now my site will start getting noticed… Thank you! Thank you!” David
“I really like SocialMonkee, it is one of the easiest ways to get instant one-way backlinks to my websites without all the extra troubles involved and the fact that they are all dofollow makes it well worth the $47 I invested, thank you so much! I use it for deeplinking as well which is invaluable.” Aaron 
 “As always it’s a pleasure to be a part of this program, noting that building backlinks is no longer a probelm anymore. Keep up the good work!” Mark

Semua testimoni ni menceritakan bahawa Social Monkee ini memang terbukti berkesan.Jadi, jom tengok cara -cara nak menyertai atau join Social Monkey ini..

1. Mula-mula bukak websites Social Monkey ini
2. Isi form "Sign Up Now" yang ada kat situ
3. Tengok video yang disediakan untuk lebih paham

Mudah je nak daftar sebab ada tutorial bervisual bervideo disediakan..Korang  hanya perlu tekan button "Play" jer..Kalau jadi ahli FREE korang hanya leh dapat 25 UNIQUE backlink je sehari.Kalau ahli PREMIUM korang leh dapat 100 UNIQUE backlink sehari, kalau sebulan dah berapa dah? Banyak kan? Kalau nak jadi ahli PREMIUM ada dua cara iaitu kena bayar USD 3.97.Cara kedua pula FREE, korang hanya perlu cari 12 orang untuk join Social Monkee ini melalui link referral korang yang akan diberikan di websites Social Monkee tu nanti..Jadi,jangan tunggu lagi jom cuba sekarang!!!!
Social Monkee- Instant Backlinks Builder yang Best ! Social Monkee- Instant Backlinks Builder yang Best ! Reviewed by OH Buletin on 4:19 PM Rating: 5

17 comments:

  1. Social Monkee ni memang betol bro..sy dah cuba dan memang terbukti berhasil..

    ReplyDelete
  2. terima kasih atas perkongsian..mantap gitu..nice blog

    ReplyDelete
  3. info yg menarik. terima kasih sudah shared

    ReplyDelete
  4. ko saya g bisa bro.... error terus....

    ReplyDelete
  5. @candra error? error dimana? saya guna okay saje

    ReplyDelete
  6. memang tengah cari backlink ke website printing shop saya..Terima kasih bagi info.. :)

    ReplyDelete
  7. Tingkatkan Google Pagerank dengan Tukaran Link

    bolehkah saya tukeran link ma anda


    Free Download Software Hack Full for Free, Hack Gmail, Hack Yahoo, Hack Facebook. And More Trick n Tutorial Hacking

    visiting here, visit me back, x-change link please

    ReplyDelete
  8. @tech-comps isi form bro..hehe.ade kt menu ats tu

    ReplyDelete

Powered by Blogger.