YMads - Portal Iklan “Buffered Earning Nuffnang” Versi USD

Assalamualaikum para pembaca blog Aku Punyer Lah!..


YMADS..TERBUKTI SCAM OLEH PARA PENGGUNA.WEBSITES MEREKA SUDAH DOWN !!!!.JADI JANGAN BACA PAGE INI OKAY !

Entri aku pada kali ini membincangkan tentang sebuah portal pengiklanan CPM (Cost Per Mile) yang baru sahaja ditubuhkan iaitu YMads. YMads pada dasarnya adalah sama seperti portal pengiklanan yang lain seperti Nuffnang, Innity ,Adsfactor, Adverlets, Innity atau Adbrite yang menawarkan iklan berbentuk CPC (Cost Per Click) dan CPM.


YMads,bukti pembayaran ymads,cara mudah buat duit,iklan CPM,buffered earning nuffnang,metered earning nuffnang,portal iklan baru,advertlest,innity
Tekan gambar untuk Daftar

CPC ataupun Cost Per Click adalah iklan yang dibayar mengikut jumlak klik oleh pelawat ke blog anda. Sebagai contoh, iklan CPC Nuffnang memberikan anda RM 0.25 setiap klik oleh pelawat (bagi ahli Gliteratti). CPM atau pun nama panjangnya Cost Per Mile dimana anda akan dibayar berdasarkan jumlah pelawat yang datang berblogwalking ke blog anda walaupun tiada klik dilakukan.Kalau korang masih blur-blur lagi,CPM inilah yang dipanggil Buffered Earning atau BE Nuffnang.

Kepada mereka yang mempunyai blog dan mendapat banyak traffic dari Eropah atau negara-negara luar, disarankan untuk menyertai YMads.Ini kerana kadar CPC dan CPM di YMads adalah sangat tinggi bagi pelawat-pelawat Eropah terutamanya USA, Netherland dan United Kingdom

Apa yang menjadi daya penarik bagi YMads ini ialah tiada had minimum untuk anda mendapatkan pembayaran.Apa yang anda perlukan cuma akaun Paypal dimana YMads akan memasukkan bayaran secara automatik ke akaun Paypal anda setiap 30 hari.Bagi mereka yang tidak mempunyai akaun Paypal anda boleh dapati cara-cara untuk mendaftar di sini

Berikut adalah bukti pembayaran yang diterima oleh salah seorang ahli YMads iaitu aku sendiri ;

bukti pembayaran YMads,iklan terbaru YMads,ymads,ymads payment,berita gempak dari ymads,YMads review,YMads blog
3 hari join aku dah dapat $1.56


bukti pembayaran YMads,cara jadi kaya

Setelah hampir sebulan aku join.Banyak la jugak aku dapat


Bukti pembayaran YMads,YMads.com,CPM YMads,Iklan CPM baru,CPM ads,Buffered Earning Nuffnang,pembayaran YMads
Bukti pembayaran yang diperolehi oleh salah seorang ahli ke akaun Paypalnya

Kalau korang berminat boleh la klik sini untuk mendaftar.Mudah je caranya.Terbaru yang ZouL dapat tahu YMads ni memberi effect kepada Nuffnang [status Gliterati anda akan hilang].Sebelum-sebelum ini tak Nuffnang ok je.Kalau korang nak cepat dapat hasil dari CPM YMads ni kena la dapat banyak traffic..so cara nak dapat traffic free meh tengok disini

P/S : YMads dh effect pada Nuffnang.Walaupun YMads ni bukan Company Asian tapi Nuffnang tetap tak suka jugak.Status Gliterati aku dah bertukar menjadi "bukan esklusif".Tension betol la aku....Sebelum ni ok je..Haissh.


Kalau suka tekan "LIKE" di sidebar ye
YMads - Portal Iklan “Buffered Earning Nuffnang” Versi USD YMads - Portal Iklan “Buffered Earning Nuffnang” Versi USD Reviewed by OH Buletin on 7:02 PM Rating: 5

26 comments:

  1. aah bro,YMads ni memang betol2 best r..haha..bru 5 jam aku join dh USD3 dh..

    ReplyDelete
  2. @adamgile kentang USD 3..leh belanje r cmtu ble dh cukup sebulan..

    ReplyDelete
  3. mau try juga lorrrr... heeee

    ReplyDelete
  4. @uLanhehe..silakan..nnt leh la bg testimoni

    ReplyDelete
  5. dah jadi refferel ang..heheh

    ReplyDelete
  6. macam best .. tapi, nuffnang nanti tkde effect ke ? :)

    ReplyDelete
  7. @AddaDont worry nuffnang tak kata apa2 pun..sbb syarikat ni bkan asian pnye..so tak de hal

    ReplyDelete
  8. @Zullism hehehe..thanks..teruskan menjana ye..hehe

    ReplyDelete
  9. yap, aku pun dah dapat 2 kali bayaran dari ymads. Bayaran akan datang pasti lebih menarik. hehe..

    ReplyDelete
  10. @titan wow,tahniah..harap YMads ni akn berterusan smpai bile2 hehe

    ReplyDelete
  11. @perondajaketbiru74 seperti yg saya dh bgtau kat adda,yup mmg tak de effect ape2 pun...nuffnang tak kisah sbb YMads bkan syarikat Asian..so tak de competition la..so Nuffnang akan halalkan cara nie 100% tanpa sebarang side effect

    ReplyDelete
  12. stkat ni blog cik bebas iklan..hihi
    ntah,x mnat lg

    ReplyDelete
  13. nk phm dlu huhu...nie pown dok tercangak ag sal nuffnang hehe

    ReplyDelete
  14. @Cik Teddy hehe..try la cik teddy...senang je :)

    ReplyDelete
  15. @Pojiekyra hehe.okey..kalau nk join jgn lpe link ZOuL ye :P

    ReplyDelete
  16. Thanks bro, info yang bagus tentang ymads. Saya akan try explore tengok. Really good post. :)

    ReplyDelete
  17. @Rohaizad orait bro..tapi berita terbaru..YMads effect Nuffnang..status Gliterati ilang..baru je jadi walaupun YMads ni bukan Syarikat Asian tapi Nuffnang tetap tak suka.hampeh je

    ReplyDelete
  18. Wah~ kire luamayan la daripada nuffnang ye? hehe...

    ReplyDelete
  19. @Farid bin Aspar bro.YMads ni dah scam la bro..mula2 je bayar.pehtu dah tutp teruss.

    ReplyDelete
  20. ye ker... confius nie kalau orang tak faham... terus nk join... heheeee

    ReplyDelete
  21. @Farid bin Aspar yup.web diorang pun dah tak leh bukak dah...tapi nsb bek tak de kene bayar ape2 mase nk join..anyway kan kat ats tu dah tulis notis..hehe.tak bace ekk

    ReplyDelete
  22. dah bankrupt la...nuffnag masih kekal

    ReplyDelete

Powered by Blogger.