Ayahnya Seorang Kamen Rider ?

ASSALAMUALAIKUM...

Entri ini adalah sekadar berkongsi tentang kasih sayang seorang bapa kepada anaknya..Seorang bapa, yang sanggup "menjadi Kamen Rider Agito" semata-mata mahu menghiburkan anaknya yang terlalu meminati karektor superhero tersebut..Aku betul-betul terharu dengan kasih sayang yang ditunjukkan oleh bapa tersebut.

bapanya kamen rider,superhero Malaysia,Kamen Rider,ayahnya seorang kamen rider
Sumber dari Google
Diingatkan, video ini bukan lah siri Kamen Rider seperti yang pernah disiarkan di televisyen. Ianya benar-benar berlaku..Persoalannya, bagaimana bapa budak tersebut berubah menjadi Kamen Rider ?. Jom layan video dibawah sebentar untuk mengetahui keseluruhan cerita..





Description dari video tesebut : "my son love Kamen Rider and dreams to meet one.. so why dont i just became one, wake him up.. and teach him that any dreams can be real. (he didnt know its his dad until later i open the mask)"

Kalau suka sila klik +1 ye :


Kalau korang nak layan cerita Kamen Rider yang best, download sahaja di : www.kamenriderepisodedownload.blogspot.com

P/S : Kasih seorang ayah kepada anaknya..Bagaimana pula dengan anak tersebut kelak? Renung-renungkan lah..
Ayahnya Seorang Kamen Rider ? Ayahnya Seorang Kamen Rider ? Reviewed by OH Buletin on 6:31 PM Rating: 5

24 comments:

  1. pakai kostume rupanya...ingtkan henshin betul2 hahaha

    ReplyDelete
  2. senyum je dak kecik tu dpt jumpa kamen rider and ayah die amat la sweet,aww,..

    ReplyDelete
  3. wooo.....btol2 hbat bapa dy ni...

    ReplyDelete
  4. betapa kasih ny sorg ayah kan...smpai nak jd kamen rider lak..hihihi

    ReplyDelete
  5. kemen rider oh kamen rider

    sweetnye tengok

    memang hebat lah

    :)

    ReplyDelete
  6. aku nak jadi superman..tapi mesti anak aku malu nak ngaku nanti..sebab pakai spender kat lua :P

    #aku tukar la..jadi posmen :P

    ReplyDelete
  7. hahaha~ kiut la...so pasnie mama ika kena jdi nora danish la ek coz ika minat tul nora danish...huhu~

    ReplyDelete
  8. macam tu ler kasih seorang bapa pada anakya

    ReplyDelete
  9. @bella luna hehehe..siap lawan2 lg kt taman tu..hehe

    ReplyDelete
  10. @nurani hehe..tau tak pe..berapa ratus abeh bli kostume tu pun tak tau la..

    ReplyDelete
  11. @Aku Afzal hahaha..tak yah la pakai sepender kat luar..bukan takat anaknya malu kalau cmtu..mak nye pun malu hahahah

    ReplyDelete
  12. @ika hahahaha.amboii melampauuu la mcm tu haha.mane ade kostume Nora Danish..hahahhaha

    ReplyDelete
  13. @NURUL NATASYA AMIR hehe..pasni leh la mintak ayah nurul lak pakai kostume hehe

    ReplyDelete
  14. zoul aku datang bukan nak kutuk aku datang nak tanye nak tukar template camana???

    ReplyDelete
  15. kasih seorang bapa kan ? he always wanna be de bes for his daughther,son..rindu plak kat abah nsa -.-'

    ReplyDelete

Powered by Blogger.