Bloglist Istimewa ZouL : Jom Komen-Komen !!

ASSALAMUALAIKUM

Bersempena dengan kejayaan aku bertukar domain dari domain percuma www.blogakupunyer.co.cc kepada domain berbayar www.akupunyer.com seperti entri aku yang lalu, maka dengan ini aku ingin membuat satu Bloglist Istimewa ZouL : Jom Komen-Komen!!

bloglist istimewa,akupunyer bloglist,list blogger terhebat,cara nak dapat komen di blog

Bloglist ini ialah dimana 10 orang yang bertuah dan terawal akan aku letakkan dalam List Istimewa ZouL yang akan aku komen setiap hari untuk 5 hari bermula Isnin ini (11 July 2011).Sehari 1 komen je la untuk setiap blog.Hehe.Walaupun blog tersebut tiada entri terbaru, aku tetap akan membaca blog tersebut dan mencari entri-entri yang best dan menarik untuk aku komen serta caci maki :P.Oleh itu dinasihatkan untuk korang buat Sitemap blog untuk memudahkan pencarian aku kelak.Cara nak buat sitemap,korang boleh tengok disini : Cara Mudah Buat Sitemap Blog

Cara-cara nak join Bloglist Istimewa: Jom Komen-Komen!! :

1. Follow blog Aku Punyer Lah! ini. Kalau dah pernah follow tak payah lah follow lagi kan.

2. Klik "Like" di Facebook Fan Page akupunyer[dot]com di sidebar.

3. Klik button Google+1 dibawah ini.

 

4. Tinggalkan URL blog korang kat ruangan komen dalam format seperti dibawah.

Nama Blog :
URL Blog :
URL Sitemap [kalau ada] : 

5. Bagitau kat Shoutbox aku yang korang join supaya mudah aku tengok.

Selesai..Mudah je kan? Tak perlu nak buat enti apa-apa pun sebab memenatkan korang je nanti nak kena tagged la ape lah..Tapi ingat cuma 10 orang sahaja tau..Kalau lebih tak dilayan..Heheh

Tarikh Tutup Penyertaan : DAH FULL DAH !!

Senarai Peserta Terkini :

1. Yuyu Ali
2. Cik Purple Punya Blog
3. Blog NETonX
4. FizGraphicDotCom
5. Afiq Ryunosuke
6. Garethis Inkayz
7. Bukan Calang Calang
8. Josrevalution
9. Kutoo Bamboo
10. Blogger Menjerit


SELESAI!! SEPULUH ORANG SUDAH BERJAYA DIKUMPUL
Bloglist Istimewa ZouL : Jom Komen-Komen !! Bloglist Istimewa ZouL : Jom Komen-Komen !! Reviewed by OH Buletin on 1:24 AM Rating: 5

30 comments:

  1. Yuyu Ali

    http://eksenkemain.blogspot.com

    =)

    ReplyDelete
  2. Nama Blog :Cik Purple Punya Blog
    URL Blog :http://littlequeenstory.blogspot.com

    sy tanak awk komen entri yg lain..:) tolong komen entri nih jer tiap hari..:) >>>KLIK dan KOMEN entri INI..:)
    thanks!:)

    ReplyDelete
  3. @Cik Purple Pinkypuff okay..noted..tapi, tak pe ke kalau komen kt entry contest tu setiap hari org same?kang kene reject plak.

    ReplyDelete
  4. FizGraphicDotCom
    http://www.fizgraphic.com/

    hihi..

    ReplyDelete
  5. Nama Blog : Afiq Ryunosuke
    URL Blog : http://asakurakinosuke.blogspot.com/
    URL Sitemap [kalau ada] :

    ReplyDelete
  6. @Hafizzi Aziz uish..laju je ko kan haha...buat la sitemap bro..senang nak ushar2 hehe

    ReplyDelete
  7. garethis inkayz

    htttp://garethis-inkayz.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. err sempat ke?
    Nama blog: Bukan Calang Calang
    Url Blog: http://bloqkami.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. @Fathiah Hamim sempat la FA.hehe..nnt ZouL letak ok.

    ReplyDelete
  10. nama blog-josrevalution
    url
    blog-http://josrevalution.blogspot.com/
    url site map-ada di dalam blog..

    ReplyDelete
  11. @josrevalution oraiit..thanks kawan :).will update soon

    ReplyDelete
  12. NI DIA BLOG PALING PANAS N MENARIK

    NAMA PUN UNIQ.

    KUTOOOBAMBOO pukan putu bambu. atau kutu.. hu3

    http://kutooobamboo.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. @kutoOobambOo / ericoanaci kutoobamboo..anda orang last hehe..so kontest tamat..hehe

    ReplyDelete
  14. Nama Blog : Blogger Menjerit
    URL Blog : http://bloggermenjerit.blogspot.com/
    URL Sitemap [kalau ada] : belum buat :)

    ReplyDelete
  15. @Kinder Buana tak pe bro kinderbuana.sorang je kan..ZouL update :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.