"GiveAway : "One Klik One Present by Lyssasecret"

give away lyssasecret.com,giveaway termahal,perempuan cantik,perempuan yang cute,gambar awek melayu


assalamualaikum banner,gambar salam

Salam 1 Bloggers sekalian..Entry ni adalah satu TAG "Give Away"  khas dari Mr Apit yang popular dikalangan blogger wanita..Hahaha..So aku pun buat la apa yang patut dibuat..

Give Away ini sebenarnya dianjurkan oleh lyssasecret.com , salah seorang blogger terhebat di Malaysia.Mungkin ramai yang dah kenal dengan beliau ini, tapi aku baru je kenal hari ini..Heheh..Di blog beliau terdapat pelbagai entri menarik dan tutorial yang best yang boleh dipratikkan di blog anda.header dia pun cun macam orangnye kan. So kalau nak join atau melawat / join Give Away beliau boleh la klik disini atau pun klik je header beliau kat atas tu..Hadiah-hadiahnya :

HADIAH - HADIAH UTAMA
Tempat Pertama - RM 50
Tempat Kedua - RM 30
Tempat Ketiga - RM 20

HADIAH SAGUHATI
5 Orang akan Mendapat Wang Berjumlah RM 10 seorang.

TARIKH TUTUP : 30 JULAI 2011

ZouL tagged 4 orang blogger yang bertuah :

1.Fathiah
2.Scha
3.Niesa
4.Shaheila
"GiveAway : "One Klik One Present by Lyssasecret" "GiveAway : "One Klik One Present by Lyssasecret" Reviewed by OH Buletin on 5:31 PM Rating: 5

10 comments:

  1. hahaha . Thnxx yer Join GA Lyssa nih :) Wahh . Mr.Apit yng TAGkan ye ? thnxx too him jugak . :)
    BTW , rajin2 lah lawat blog Lyssa okeng ? :)

    ReplyDelete
  2. mekaseh yea tag. tapi tak join kot. naseb selalu tak bertuah. hehe good luck!

    ReplyDelete
  3. hahaha..popular di kalangan wanita..hampeh jer bro..sekeh kang..
    good luck bro! hihi..

    ReplyDelete
  4. @Lyssa Dollixious hehehe ye2 i will visit u soon later.harap2 ZouL menang la ye..hahahaha

    ReplyDelete
  5. @Hafizzi Aziz hahaha..aku cakap ape yg betol aje hehe

    ReplyDelete
  6. urm zoul, thnx tag scha.. tp scha tak sempat nak join sekarang.. nanti scha ad masa scha try join.. apperciate sgt sbb tag scha :)

    ReplyDelete
  7. hahaha . doa-doa ler menang tempat pertama tuh . HAHA . dapat RM50 . boleh belanja Lyssa . kah2! :)

    ReplyDelete
  8. @Lyssa Dollixious hehe..aah hari2 doa tau dpt rm50 je dot.co.cc ni tukar jadi dot com mcm lyssa hahahahah

    ReplyDelete

Powered by Blogger.