Segmen - Jom Blogwalking Bersama ZouL !

ASSALAMUALAIKUM...

TAMAT SUDAH !!! HARAP MAAF..

Ini merupakan kali pertama aku membuat SEGMEN sebegini.Sebelum ini, aku hanya membuat bloglisting sahaja seperti entri-enri lalu aku.Namun, pada kali ini terdetik untuk aku mengadakan entri bercorak segmen ini.

blogwalking bersama ZouL,autoblogwalking,software blogwalking,teknik mudah blogwalking,cara cepat dapat traffik ke blog
Tujuan Segmen Jom Blogwalking Bersama ZouL ini diadakan untuk mencari para-para blogger tidak mengira lama atau baharu untuk aku masukkan dalam senarai Software Blogwalking aku, dan untuk kegunaan aku sendiri. Jangan bimbang, software ini adalah selamat sebab ianya sama seperti blogwalking secara manual, bukan pencurian shoutbox ataupun sebagainya. Aku cuma hendak mencari 50 bloggers yang benar-benar aktif sahaja untuk dimuatkan di dalam senarai ini..

Selain dari blogwalking ke blog tersebut, aku juga akan menyenaraikan para peserta di dalam bloglist aku seperti di bahagian footer blog ini. Dengan ini, blog anda akan mendapat traffik dari orang lain juga.

Kalau ada yang berminat,boleh la menyertai segmen aku ini dengan mengikuti 4 langkah seperti dibawah :

1. Follow blog aku ini sekiranya anda masih belum follow.
2. Buat satu entri khas tentang segmen aku dengan tajuk  Segmen - Jom Blogwalking Bersama ZouL dan tempek gambar diatas untuk di link kan ke entri aku ini.
3. Klik "Like" dan pingkan entri anda itu di FB Fan Page akupunyer[dot]com.
4. Tinggalkan link entri anda itu di ruangan komen untuk aku senaraikan. Jangan buat "anchor text" pulak.

Mudah je kan caranya. Senarai itu akan aku save dan upload ke 4shared.com. Mana lah tau, kalau-kalau ada orang mencari Software-softare Autoblogwalking, secara tidak langsung korang juga akan mendapat manfaatnya.InsyaAllah.

Tarikh tutup ialah pada 31 August 2011 tepat jam 11.59PM dan Had limit ialah 50 orang sahaja. Terima kasih.

Senarai Peserta Terkini :

1.   http://wwwidayu-ekeleh.blogspot.com/
2.   http://www.dianarashid.com/
3.   http://pelangichanteque.blogspot.com/
4.   http://fatyoreefgirl.blogspot.com/
5.   http://lafazyangterpendam.blogspot.com/
6.   http://anasweetblueberry.blogspot.com/
7.   http://ntalksout.blogspot.com/
8.   http://nekomeow-meow.blogspot.com/
9.   http://syieda90.blogspot.com/
10. http://systerviolet.blogspot.com/
11. http://atenchain.blogspot.com/
12. http://mucuxmellow.blogspot.com/
13. http://chubychummy.blogspot.com/
14. http://sweet-smiles-sharing.blogspot.com/
15. http://lurvefie.blogspot.com/
16. http://www.echaaa.com/
17. http://fakrimiafarhana.blogspot.com/
18. http://saveq.blogspot.com/
19. http://deardiary5ruziskandar.blogspot.com/
20. http://epyalzikry.blogspot.com/
21. http://mdizzar.blogspot.com/
22. http://cphidayah.blogspot.com/
23. http://al-hafiez-apeach.blogspot.com/
24. http://eyqalover.blogspot.com/
25. http://ayueyuyue.blogspot.com/
26. http://nanny-stuff.blogspot.com/
27. http://macambetul.blogspot.com/
28. http://interpretasiotak.blogspot.com/
29. http://miraedo92.blogspot.com/
30. http://miraedo92.blogspot.com/
31. http://kgbalimbang.blogspot.com/
32. http://ayuinsyirah.blogspot.com/
33. http://ninieazriena91.blogspot.com/
34. http://takkeciksgtpown.blogspot.com/
35. http://aimifiqa.blogspot.com/
36. http://hanyzhamhadny.blogspot.com/
37. http://farid108.blogspot.com/
38. http://lilydamia.blogspot.com/
39. http://orensyafiqsalam.blogspot.com/
40. http://misslyzeer.blogspot.com/
41. http://mishnadia.blogspot.com/
42. http://mohamadisamuddin.blogspot.com/
43. http://www.ayahayatina.blogspot.com/


Kalau suka sila klik +1 ye :
Segmen - Jom Blogwalking Bersama ZouL ! Segmen - Jom Blogwalking Bersama ZouL ! Reviewed by OH Buletin on 11:59 PM Rating: 5

114 comments:

  1. Dekat segmen kata tinggalkan link disini.
    dekat atas tu pulak kata JANGAN TINGGALKAN SEBARANG LINK HTML...
    mcm mnew pulak tu ??

    saya letak eh...
    http://wwwidayu-ekeleh.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  2. akak join sama ye..

    http://www.dianarashid.com/2011/07/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  3. @Idayu Harun link yang ZOuL maksudkan tu link bersifat "anchor text" tu.boleh cuba tgk kat entri2 lama ZouL.kalau copy link mcm dayu buat ni tak pe..lgpun dekat entri ni je kan. :D

    ReplyDelete
  4. nda capek walking terus??sekali-sekali naik mobil,sepeda,pesawat atau apalah...hehe

    ReplyDelete
  5. SEKARANG CNK DAH JOIN... HIHIH..

    http://pelangichanteque.blogspot.com/2011/07/segmen-007-jom-blogwalking-bersama-zoul.html


    JOM RAMAI SINGGAH DAN FOLLOW OKEH! KOEMN ENTRY KLU SUKE. TAK PON LIKE/SHARE JE OK DAH :)

    ReplyDelete
  6. join!!!

    http://fatyoreefgirl.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  7. nurani join ye..hihihih..

    ce tgk kat cnie..:)

    http://lafazyangterpendam.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  8. @allinOne haha..walking baru steady..sihatkan badan..walking slow2..bukan gopoh2

    ReplyDelete
  9. @CNK tenkiu ye sudi join.jap g ZouL update..nak terjah duluu hehehe

    ReplyDelete
  10. @Taherah Ghazali thanks sebab sudi join..nice name btw.hehe.jarang jumpa nama mcm ni.nama betul ke Taherah tu??

    ReplyDelete
  11. @nurani orait nurani..tenkiu tau..nnt ZouL update.ZOuL nak tgk2 jap dulu orait..

    ReplyDelete
  12. yes that's my name...my full name...Fatimah Taherah Ghazali...

    ReplyDelete
  13. @ZouL
    salut buat tuan zoul blogger paling aktif sy rasa...dmana2 ada shoutbox dsitu ada zoul..

    ReplyDelete
  14. @Taherah Ghazali hehe.unique nama nya..jarang jumpa tu yg tanya tu hehe..ade kawan ZouL pun namanya unique gak.suka dgn nama2 unique ni.tak tau sebab ape.

    ReplyDelete
  15. @allinOne haha.tak ada la aktif sngat pun..kalau tak busy dan internet pun vrooom2 je laju so jauh la sikit bw nye hehe

    ReplyDelete
  16. nak join jugak.. harap blm tlmbt...hehe


    http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  17. @cik ana dont worry, masih belum terlambat la cik ana.hehe.31hb tarikh tutup.

    ReplyDelete
  18. @cik ana hahaha..yela tu..baru 22 tahun takan dah nyanyuk..haha..

    ReplyDelete
  19. join segmen nie :)

    http://ntalksout.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  20. dah join segmen zoul :)

    http://nekomeow-meow.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  21. @f i r d a u s thanks firdaus sebab sudi join segmen :D

    ReplyDelete
  22. zoul,bella pun join jugakz ye,.

    ni linknye: http://syieda90.blogspot.com/2011/07/jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    p/s:tapi bella ragu2 ngan step 3 tu,nak like kat mane ye??kat page fb tu ke?huhu

    ReplyDelete
  23. asal xtau pun ade segman. owh. saye id0p zmn lain. no w0nder la..HAHA

    ReplyDelete
  24. @bella luna thanks bella sudi join..aiyak.tak jmpe ek fb fan page ZouL? ade kat sidebar la..heheh nampak kan?betul2 bawah follower ZouL tu

    ReplyDelete
  25. @cik sue ;) ahaks.zaman lain? zaman apenye tuuu

    ReplyDelete
  26. ini bukan auto blogwalking laa.. adoii.. itu namanya apa eek?? kah kah kah kah.. ko nih pon agak2 laa.. dok auto blogwalking sgt.. kahng kena hentam baru ko tahu... hahahah

    yang nihh kira blog list yang wajib kita lawati laa.. adoii...

    ReplyDelete
  27. join this :)

    http://systerviolet.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  28. saya jOin :)

    http://atenchain.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  29. @wan_cikgumuzik haha..guna wording "auto Blogwalking" tu utk match keyword bg entri utk software tu la bro..kalau ikutkan semi auto je sebab software tu pun kene guna manual gak.cuma senarai je senarai sendiri..

    hehe.lgpun ramai dah tau kot pasal software tu bukan software yang jenis letak link pehtu leh g minum kopi hahaha..

    ReplyDelete
  30. @atenthanks tau aten sebab sudi join.hehe

    ReplyDelete
  31. Xreti la nak join... :) Apa-apa pon, menarik juga ni, tempoh pon dah habiskan... :)

    ReplyDelete
  32. @Farid bin Aspar haha.senang je la nak join..buat enti baru.tempek gambar ats tu.pehtu tulis2 la sikit. pehtu letak link kt sini..nak mudah lagi tgk kt cara2 nak join tu..opss lupa lak,ZOuL nak pnjgkan masa sebab belum lg 50 org..

    ReplyDelete
  33. dah join :)

    http://mucuxmellow.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  34. @deqjamucuxx thanks ye sudi join.ZouL dah update hehe

    ReplyDelete
  35. DAH JOIN

    http://chubychummy.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  36. @nonyy thanks ye nonny sudi join..hehe..dah updated dah

    ReplyDelete
  37. already join !

    http://sweet-smiles-sharing.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  38. http://lurvefie.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    join...XD

    ReplyDelete
  39. Joined !

    http://www.echaaa.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  40. nk join jgk..hana tgglkan link kt sni ye..

    http://fakrimiafarhana.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  41. @Qylathanks ye sudi join.ZouL dah update hehe..

    ReplyDelete
  42. @echaRierie echaaa..tenkiu ye sudi join segmen ZOuL hehehe..

    ReplyDelete
  43. zoul...lama aku tak terjah sini..perghh makin pop ko ya zoul..ahaha..

    aku join ya..
    http://saveq.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  44. @saveqmm hahaha pop la sangat..pop corn adalah..hahahah..thanks sudi join,jap g aku terjahh

    ReplyDelete
  45. done zoul..
    http://deardiary5ruziskandar.blogspot.com/2011/08/jom-blogwalking-ngan-zoul.html

    ReplyDelete
  46. @Siti Fairuz Iskandar hehe.thanks ye sudi join..jakgi ZouL update

    ReplyDelete
  47. habis teman nak aper pulak nie...!!!!

    ReplyDelete
  48. done ! :)

    http://epyalzikry.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  49. join =D

    http://mdizzar.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  50. http://cphidayah.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    Join..:D

    ReplyDelete
  51. Join.^^

    http://al-hafiez-apeach.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  52. sya da join ;)

    http://eyqalover.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  53. best join segmen ni.. dpt tgk blog2 yg santek n cumil ;)

    ReplyDelete
  54. @eyqa_cote thanks sudi join..hehe..ZouL update ye..

    ReplyDelete
  55. http://ayueyuyue.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    Ayue join yee :)

    ReplyDelete
  56. http://nanny-stuff.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    i join...

    ReplyDelete
  57. ok zoul, aku join ya..hehhe

    http://macambetul.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  58. Nak join!! hehe
    Ni URL saya.......

    http://interpretasiotak.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  59. @Macam Betul dan TheGirlNamedNoor thanks ye sdi join..hehe

    ReplyDelete
  60. alamak tsilap!tlebey smngat letak link biru tuh!
    0nce again-->miraedo92.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  61. Saya join jugak..

    http://syairanitarmizi.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    Salam Ramadhan.. :)

    ReplyDelete
  62. @miraedo92 dan Syairani Tarmizi selesai update.

    ReplyDelete
  63. Orang kampung join ni..

    http://kgbalimbang.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  64. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ayu joint yer

    ReplyDelete
  65. ninie join =)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  66. join join! tak bg join ezza nanges! hahaaa

    http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  67. join juga~

    http://aimifiqa.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  68. dah follow blog ni...kalo sudi follow lah blog saya plak...saya join segmen awak sbb nmpak menarik ja...

    segmen jom BW bersama ZOUL

    ReplyDelete
  69. Thanks ye sudi join.ZouL dah update semua..heheh

    ReplyDelete
  70. cara yang lagi mudah ada tak...hehehe

    ReplyDelete
  71. @lilydamia hehe,nak cara mudah mcm mana lagi??

    ReplyDelete
  72. Eh bro .. ko ke yang design software tu ? Software tu bukan nama autoblogwalking lah . Nanti ada yang salah faham .

    ReplyDelete
  73. Haha... akhirnya, aku saja nak join juga.. :)

    http://farid108.blogspot.com/p/segmen-khas-bersama-blogger.html

    Kalau ada terkurang, bagi tahulah. Baru cuba-cuba nak join segmen2 nie... Terima kasih.

    ReplyDelete
  74. @touya heh,bukan aku punye la bro..software tu blogwalking je.tapi aku dapat bnyk carian google dgn keyword auto blogwalking so aku pun letak la supaya nampak matching sikit..so kalau nak tau kene la klik link tu..tapi tak pe jap lg aku tukar lah..

    ReplyDelete
  75. @Muhammad Burn hahaha..kategori malas sngt tuh hahaha

    ReplyDelete
  76. macam menarik jer nie... :) nak join gak..

    ReplyDelete
  77. macam dah post pun , tapi macam tak dilayan je oleh incik zoul.... tau lah blog kita burok :'(

    http://lilydamia.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  78. @lily damia eh..kan ZouL dah reply dah kat ats tu..hehehe..tak bace ekkk..hehehe

    ReplyDelete
  79. mari semua.....mari join segmen-jom-blogwalking-bersama-soul.html

    http://pinjamanbankkerajaan.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  80. mr.oren melibatkan diri dengan aktivit anda...hahahah
    cari masalah dibulan RAMADAN ya...

    orensyafiqsalam.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  81. Miss join sini ye..

    http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  82. @Nizam Ijam hahaha.meme menarik..jemput la join hehe

    ReplyDelete
  83. haaa,,,sempat pon join! kih33 :P

    http://mishnadia.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html

    ReplyDelete
  84. Nak juin gak..huhu ^^
    tapi mesti dah xsempat :(

    ReplyDelete
  85. http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/08/segmen-jom-blogwalking-bersama-zoul.html wa blogger aktif bro..

    ReplyDelete
  86. aya join ye..? :)

    http://www.ayahayatina.blogspot.com

    ReplyDelete
  87. zoul, thanks sudi singgah blog kiwi. mula2 ingatkan zoul a.k.a. zombie, rupanya zoul lain. btw, menarik segmen2 camni ^^!

    ReplyDelete
  88. @kiwieh2..Zombie mane lak ni? hehe..anyway thanks la sudi singgah balasss hehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.