Shaheizy Sam, Lisa Surihani Sudah Berkahwin?

Wah, Shaheizy Sam dan Lisa Surihani a.k.a Riby sudah bernikah dan dikurniakan seorang anak perempuan yang comel ? Biar betul bro..

Shaheizy Sam,Lisa Surihani,Sekali Lagi,Filem Baru Metrowealth Pictures,Adik Mia Sara Nasuha
Sudah bernikah?
Ha..ramai yang tak tahu, itu hanyalah jalan cerita dan plot untuk filem terbaru arahan Hashim Rejab untuk produksi Metrowealth Pictures yang berjudul Sekali Lagi.Turut digandingkan didalam filem ini ialah adik Mia Sara Nasuha yang pernah sama-sama berlakon bersama Lisa di dalam drama bersiri Adamaya yang ditayangkan di TV3 suatu masa dulu.Turut membantu menjayakan filem ini ialah Bront Palarae yang membawakan watak sampingan sebagai Haris.

Mia Sara Nasuha dan Lisa,Adamaya TV3,Cara mendapatkan wanita,Lisa Surihani sombong
Poster Sekali Lagi

Menurut Sam, sebelum ini dia lebih dikenali dengan watak aksi dan komedi,namun untuk filem Sekali Lagi ini Sam membawakan watak sebagai lelaki yang melalui hidup seperti seorang kanak-kanak.

Menjadi spekulasi mengenai persamaan wataknya sebagai Arman dengan watak Rizwan Khan yang pernah dijayakan oleh Shah Rukh Khan dalam filem Bollywood My Name Is Khan.Sam menyatakan bahawa watak mereka berdua adalah begitu berbeza dimana watak Rizwan Khan di dalam filem berkenaan adalah penghidap autisme sedangkan watak yang dibawanya pula adalah seorang lelaki yang mempunyai tumor di otak.
Babak Kelakar Sekali Lagi,Lisa Surihani comel,Cara membasuh pinggan dengan betul
Putihnye Lisa Surihani ni..

Bagi Lisa Surihani pula, dia bertuah kerana diberikan peluang untuk bergandingan dengan pelakon-pelakon hebat tanah air seperti Sam,Bront Palarae, Kartina Aziz dan si cilik adik Mia Sara di dalam filem tersebut.

Cute je "anak beranak" ni
Ujar beliau, pengarah Hashim Rejab memberikan kebebasan kepada pelakon untuk membawakan watak masing-masing dengan cara mereka sendiri dan kebanyakkan babak yang dilakonkan adalah perbincangan sesama pelakon tanpa menjejaskan skrip asal.

Di dalam filem ini,Sam memegang watak sebagai Arman, yang dulunya adalah seorang lelaki normal namun bertindak meninggalkan isterinya Sheila setelah dia disahkan menghidap tumor otak tanpa mengetahui bahawa isterinya sedang sarat mengandung.Selepas pembedahan, Arman hilang ingatan dan kehidupannya terus menjadi seperti anak kecil.Oleh sebab itu, dia berkawan rapat dengan Amy, yang sebenarnya adalah anaknya sendiri.





Kalau suka, tekan sini tau !




 


Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai filem ini,sama-sama lah kita menonton di pawagam-pawagam berhampiran sementara masih lagi ditayangkan.Ingat,menonton di pawagam ye,bukan mendownload movie free ke, Rapidshare ke..Keh Keh Keh..

Barisan pelakon yang menjayakan Sekali Lagi

P/S : Nak g tengok pun pawagam jauh pulak.Haisss.
Shaheizy Sam, Lisa Surihani Sudah Berkahwin? Shaheizy Sam, Lisa Surihani Sudah Berkahwin? Reviewed by OH Buletin on 2:37 PM Rating: 5

31 comments:

  1. mia !! dia comey kan ? ceh buat suspenda je ! nsa tdi baca entri 2 pon,tgok tjuk cam shocked jap ! =='

    ReplyDelete
  2. @misspurple hehehe.tajuk mmg la kene gempak..haha.mia sara tu kecik2 dh pndai berlakon.hehe

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. @josrevalutiontahniah?? hahaha..ni mesti ade salah paham tak pun tak bace smpai abeh neh..

    ReplyDelete
  5. best²..sempatla menyelit 2 scene..hehe

    ReplyDelete
  6. hehehe, seingt lana, trkh citer nih kuar..sama dgn transformers 3 kan? keh3..maaf..pndg sebelah mata,aahahahhah,eh, jahatnya lana,kih3. tak tgk pun lg..salu citer mlyu, beli dvd je..hehe

    ReplyDelete
  7. zora tgh download cte ni..kang pas download nak tgk la..hehehe

    ReplyDelete
  8. waaamia comel....lisa sweet heheheh

    ReplyDelete
  9. mesti banyak tertipuu .,. haha !

    ReplyDelete
  10. @puanbee hehe.comel mmg..best tu belom tau lg la sebab tak tgk lg.hehe

    ReplyDelete
  11. @TYNTHA LANA haha.apa lah lana ni..sekali sekali g la tgk kt wayang..baru support industri perfileman tanah air..cewahh

    ReplyDelete
  12. @ZORAwahh..haha..mendownload je ye..haha...

    ReplyDelete
  13. @DaYiNi hehe..tajuk mesti gempak..baru menarik..

    ReplyDelete
  14. xtengok g citer ni..heheh

    p/s: eh, smpai ati kate spammer ye.. :P

    ReplyDelete
  15. @aried hehe..nnt tgk la..tak pun download je..hehehe..

    p/s: mana la nak tau sbb otai pun leh bw kt blog kecik ZOuL neh..hehe.ingtkan spammer.upeny org betol ye..hehehe

    ReplyDelete
  16. Mia yg femes memes, x caye je lisa menikah o.O?

    ReplyDelete
  17. @Azhunk Awang hehe.mane nikah lg.kan dh tulis dah yg ni cume jalan citer je.hee

    ReplyDelete
  18. eh,lana support lah tu..dvd lagi mahal dari tiket wayang T___T (cover2) hahaahaha

    ReplyDelete
  19. @TYNTHA LANA hahaha..DVD ori ke DVD cetak?haha..DVD dah kuar ke citer neh?

    ReplyDelete
  20. hah!! da tengok da cite ni. aaahh nk nanges malu *cool* heheh

    ReplyDelete
  21. @Nina Azriff hahaha..amboi smpai nangeh2 neh.

    ReplyDelete
  22. @Nina Azriff heh,ZouL dh tgk dah..ending tak best sngt la sbb sam tu tak kwin balik dgn lisa..

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  24. @S h i d a hehe..tgk lah.ZouL dah tgk da..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.