Terbaekk!! Follower Aku Dah Setengah Ribu

ASSALAMUALAIKUM
Follower blog,Tips tambahkan follower blogspot,Cara cepat ramaikan follower,Blogspot follower,BLOGGER GILAKAN FOLLOWER, TIPS NAK RAMAI FOLLOWER, BOSAN DENGAN BLOGGER GILA FOLLOWER, BLOGGER DEGIL NAK MAMPOS, FOLLOWER RAMAI TAK SERONOK, TIPS NAK RAMAIKAN FOLLOWER, FOLLOWER RAMAI READER TAK RAMAI,
Orang yang ke 500 seperti di dalam kotak
Seperti di dalam tajuk, follower aku sudah pun mencecah setengah ribu.Kalau ribu sama dengan 1000, jadi separuh dari ribu ialah 500 kan?.Ha,itulah bilangan follower aku sekarang.Saja-saja tajuk entri ini aku bagi tampak gempak sikit.

Setelah hampir 3 bulan bermula pada Mei yang lalu sehingga hari ini 20 Julai 2011,aku berjaya meraih pengikut sebegini ramai.Walaubagaimanapun, sebelum aku berhenti sekejap berblog pada penghujung 2010, aku telah pun mendapat lebih kurang 140 orang follower,jadi selama 3 bulan ini aku sebenarnya mendapat 350 orang follower.Wah, 100 follower untuk sebulan.Orait lertu..

Apa tips dan teknik yang aku guna?Actually, tidak ada tips sangat pun.Cuma tipsnya mudah,siapa follower aku,insyaAllah aku follow kembali.Tiada paksaan okay.Kalau dia nak follower aku follow lah,Aku tak kisah pun.

Penting sangat ke follower ramai ni?.Seperti yang pernah diutarakan oleh Wan Cikgu Muzik di blog beliau wancikgumuzik.blogspot.com, follower ramai ini sebenarnya tak penting sangat pun sebab follower datang dan pergi.Tapi pembaca tu yang penting.Pembaca tetap tau.Bukan pembaca spammer yang gila seks duit

Sebelum mengakhiri entri ni,aku nak bagi la special kiss review untuk follower ke- 500 aku iaitu pakcik SyafzMagz *suka-suka aku je panggil pakcik.Blog beliau iaitu www.syafzmagz.com berkonsepkan pelbagai.Ada macam-macam kategori yang best yang aku lihat, termasuk lah Tips dan SEO untuk blog.Menarik bukan?.Kalau korang rasa macam nak ushar blog beliau,sila lah terjah cepat sebab blog beliau tidak berat dan loading time yang laju.

follower ke 500,syafzmagdotcom,blogspot,syafzmag

Bagi aku, blog beliau menarik sebab interface blog nya yang simple dan elegant.Pengguna Wordpress rupanya.Hehe.Mungkin satu saat nanti aku pun nak bertukar ke Wordpress mencontohi jejak langkah Abg Teror yang telah bertukar domain.

Kalau suka sila klik +1 ye :


P/S : Malam tadi ada hantu tindih aku kot, sebab aku rasa badan aku tak boleh bergerak-gerak.
Terbaekk!! Follower Aku Dah Setengah Ribu Terbaekk!! Follower Aku Dah Setengah Ribu Reviewed by OH Buletin on 3:36 PM Rating: 5

47 comments:

  1. bunyi stengah ribu tu mcm lagi gempak dr 500 kan? hee.

    kna tindih hantu? jeng3x!!!

    ReplyDelete
  2. haaha mcm sdap la bunyi setengah ribu tuu..=D
    taniahh bro..
    nnt akoo da smpai 500 pon, aku nak gune istilah setengah ribu tu jugakk..heheh

    btw, akoo bangge sbb gamba akoo pon ade myelit kat ats tuu..hee

    ReplyDelete
  3. @Shahiraa Aqilah hahaha..tau tak pe.sebab tu ZOuL guna "setengah ribu" hehe

    ReplyDelete
  4. @akoohahaha..guna la.ZouL tak Copyright pun ayat tu..heheh..pic tu ZOuL print screen sidebar je..yang mana ada dalam tu alhamdullilah la.yang tak ada tu sorry ye..hehe

    ReplyDelete
  5. hehe,tahniah zoul! tahniah! pasni, tngu yg ke1000 lak,hik3

    ReplyDelete
  6. @TYNTHA LANA hehehe..tu la.sape la ye follower ke 1000 hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah bro...tambah semangat utk berblogging lagi!!...

    ReplyDelete
  8. bagus bagus truskan buat postbanyak banyak nanti banyak yang ikut

    ReplyDelete
  9. tahniah!!..tahniah!!..usaha tangga kejayaan.. :)

    ReplyDelete
  10. Yeahh..congrats ~
    dah ramai kwn..
    eh..betul2..pembaca sgt penting..
    walaupun x ramai (utk echa la) tp at least ada syukur sgt..hehe :)

    ReplyDelete
  11. wah..kalau gitu mw ikut follow...follow balik yah..aku baru pasang t4 followx tadi..oke nih postnya..

    ReplyDelete
  12. kekeh , mcm dah beribu bunyinya..
    tahniah3 !

    ReplyDelete
  13. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o hehehe..insyaallah akan buat post lagi kalau follower bertambah2 hehe

    ReplyDelete
  14. @echaRierie hehe.kawan blogger + kawan FB = Popular hehe..

    Pembaca tetap kat blog echa pun ramai ape..hehe

    ReplyDelete
  15. @yudithanks ya sudi follow..will follow u soon.

    ReplyDelete
  16. @Lieyly ︱ Alia hahaha..belum lagi..hampir2 la..insyaallah akan bertambah.harap2 readers tetap lah

    ReplyDelete
  17. @ZouL
    lucu dengernya setengah ribu,hehe :D gak terbiasa,soalnya di indo gk ada setengah ribu :D
    mantaplah blok kau.. moga tetap eksis :D

    ReplyDelete
  18. Salam. Tahniah bro...

    p/s: Terima kasih sebab sudi komen Blog NETOnX yang tak terupdate nih.

    ReplyDelete
  19. @Rezdown7 hahaha..ada lah..kalau setengah juta mesti ramai yang tahu..hehehe

    ReplyDelete
  20. @herumi thanks..ha,blog herumi ni tak keluar la bila klik.jadi mcm ni "This webpage is not available" ZouL guna Google Chrome.

    ReplyDelete
  21. @Rezdown7
    500+1/2Ribu..tpi tetap aja kedengarannya lebih banyak yang 1/2 ribu..yang penting ada ribunya..hehe

    ReplyDelete
  22. @allinone hahaha..itu yang dinamakan psikologi words.hehehe..

    ReplyDelete
  23. tahniahh :)

    antu tindih? kat rumah? huhu fa penah kena sekali kat hostel

    ReplyDelete
  24. wah...terima kasih bro tag aku. Dan tahniah kerana follower bro ramai giler...ramai lagi dari blog aku. (aku remove widget follower aku sbb sikit sgt..hehe)

    Jemput singgah sini, SyafzMagz.com :)

    ReplyDelete
  25. @Fathiah Hamim hehe..aah la kot.sebab ZouL tak leh nak bangun..kena kat rumah la Fa.hehe

    ReplyDelete
  26. @SyafzMagz.com hehe.la yeke..bro pasang je widget tu.nant2 ramai la..hehe

    ReplyDelete
  27. hehe tahniah bro :)
    keep it up :)

    ReplyDelete
  28. taniah.. semoga anda dpt memcecah 1000 follower b4 akhir tahun nie ye.. ^^

    ReplyDelete
  29. waaa, tahniahla...
    ala, guna blogspot pun ape kurangnye...
    canggih gah :D


    Artikel terbaru:
    Menghasilkan Pendapatan Dengan Blog Dan Apakah Sumber Pendapatan

    ReplyDelete
  30. bukan senang tu.. aku blogging dr 2007 aku tau la...

    ReplyDelete
  31. @Elie Lily hahaha..jangan jeles..tak elok ;D

    ReplyDelete
  32. @Faizal Syukri @ Peja wah.bro peja pun drop komen kt sini ye.hehe..thanks ye bro..

    ReplyDelete
  33. hehe...

    sekarang dah 512..,ngeh3...

    salam ziarah..;-)

    ReplyDelete
  34. @ILA HonEyBuNNy hehe..yeke?tak perasan la pulak..hehe..anyway thanks ye sudi drop komen hehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.