Wordless Wednesday #1

ASSALAMUALAIKUM

Ini adalah Wordless Wednesday aku yang pertama.

gengblogger,popup gengblogger,gambar tak senonoh,wordless wednesday pertama
Apa Perasaan Anda Bila Nampak Ni ?

Kalau suka sila klik +1 ye :
Wordless Wednesday #1 Wordless Wednesday #1 Reviewed by OH Buletin on 4:15 PM Rating: 5

22 comments:

  1. hah..lana pun nk tnya benda yg sma..apa benda tu eh? lana cancel kan saja.

    ReplyDelete
  2. errkk. aku blur hehe tu je . mcm mintak paswod blog ek? nk scam org ke ?

    ReplyDelete
  3. @TYNTHA LANA heh,tu la popup dari gengblogger..ZouL pun kansel kan aje..berbulus je sape yang ade daftar gengblogger tu..penuh popup je blog dia nnt

    ReplyDelete
  4. @f i r d a u s haha.ntah la bro.aku pun tak tau sngt..popup gengblogger ni.mintak username gengblogger punyer akaun la kot.

    ReplyDelete
  5. nasib baik bukan virus kan,huhu

    ReplyDelete
  6. @amir aizat hehe.aah.tapikan Global Auto Surf dah start tanya sapa punya blog yang ada popup ini sila remove segera sebab nanti orang lain tak dapat traffik..

    ReplyDelete
  7. gengblogger kan baru lepas kena hack.lemah sangat sekuriti.yang aku pelik ,tiap kali kena hack dorang ambik masa lama sangat nak recover.

    ReplyDelete
  8. kt blog sy ada x? pernah daftar dulu...hikkk

    ReplyDelete
  9. selalu gak ketam nampak benda tu.. ape benda tuh erk..???

    ReplyDelete
  10. @KiD ha tu lah.nasib baik tak pernah guna.kalau tak,pepasal je..

    ReplyDelete
  11. @nurani haha.ni lah popup gengblogger

    ReplyDelete
  12. @KeTaM_BaTu popup dari gengblogger..sape pernah daftar mesti akan kene bnda ni

    ReplyDelete
  13. sangat geram. poppup gengblogger upenyer. eh pieQa punya ada ke tak.

    ReplyDelete
  14. tu hackers org ckp. kena buang sume yg ade kaitan ngn geng blogger :)

    ReplyDelete
  15. huhuhu aku ta fhm betul ngn kejadah ni ..
    asek pop up je .. hhuu

    ReplyDelete

Powered by Blogger.