Wordless Wednesday #3

ASSALAMUALAIKUM...

Hari ini hari rabu.Kebiasannya untuk aku adakan Wordless Wednesday bila aku mempunyai bahan untuk dikongsikan.Kali ini,aku nak tunjukkan kesan pengunaan Teknik SEO Blog yang berkesan dan mampu membuatkan jumlah traffik blog menjadi banyak terutamanya pada musim-musim perayaan.Seperti di dalam gambar, kata kunci yang aku gunakan ialah "Kad Ucapan Hari Raya" dimana ketika itu adalah bulan perayaan Aidilfitri yang kita sambut seminggu yang lepas. Tidak sangka pula aku yang teknik seo dan penggunaan keyword yang betul akan menghasilkan sesuatu yang tidak diduga.

traffik ke blog,analitik Nuffnang,teknik seo ke blogspot
Keyword + SEO = Traffik

Sebelum aku terlupa,hari ini aku pulang ke kampung dan akan berpindah ke rumah sewa baru aku di Shah Alam.Berkemungkinan besar untuk aku online dan berblogging adalah 1%.Almaklumlah busy sebagai students.Hehe.Sekiranya aku tidak membalas jejak anda.Aku minta maaf dari hujung rambut ke hujung kaki.

P/S : Sorry kalau tidak Wordless sangat ye.

Kalau suka sila klik +1 ye :
Wordless Wednesday #3 Wordless Wednesday #3 Reviewed by OH Buletin on 12:53 PM Rating: 5

11 comments:

  1. oke. aku maapkan..haha..

    jap..SEO..? apesal aku taktau ni..? ape tu..? hehe

    ReplyDelete
  2. mak aii..byk nya bro..beribu batu aku tertinggal ni

    ReplyDelete
  3. @sUe UnniE;) haha,kalau maapkan tak pe..SEO search engine optimization.cube tgk entry ZOuL yg lalu...SEO ada bnyk lg...kene rajin bace le hehe

    ReplyDelete
  4. @khairul hehe..tak pe bro..pelan pelan kayuh.nnt traffik mestui mencanak..insyallah

    ReplyDelete
  5. wah wah... hebat zouL :-) trafik so tinggi... congrats ea.. teruskan usaha zouL... i support u..

    ReplyDelete
  6. wow...tringin nak dpt visitors rmai cam ni...but i'm still new dgn dunia blog...minta tnjuk ajar dari sape2 yg pndai yer...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.