Aneh Betul Carian Korang Ni Kan

ASSALAMUALAIKUM...

Korang pernah check tak Statistic Blog korang berapa? Korang tahu kan apa itu Statistic a.k.a Stats yang ada kat Dashboard blog korang tu ? Itu adalah salah satu menu yang Blogger.com bagi dekat korang untuk mengetahui page yang mana yang top. Entri yang banyak Page Views, dari URL mana traffik datang ke blog serta Keywords yang menyebabkan pengunjung datang ke blog korang. Semua benda-benda ni bersangkut paut dengan teknik SEO yang korang gunakan juga sebenarnya.

aneh dan pelik,gambar pelik aku punyer lah,gambar keywords google,carian Google,cara tambahkan traffik di blog,traffik ke blog
Statistik blog ini untuk seminggu

Aku baru check untuk hari ini. Banyak juga keyword pelik dan aneh yang korang search yang akhirnya menuju ke blog picisan aku ini. Rupanya pakcik Google Malaysia merupakan pemberi traffik aku yang terbesar setiap hari. Terima kasih Goooooogle !! Untuk seminggu lebih dari 300 orang pengunjung aku datang bersumberkan Google selain dari traffik Global Auto Surf  dan juga dengan cara blogwalking dari blog ke blog.


carian aneh dan pelik,gambar haiwan aneh dan pelik,haiwan pelik,carian Google yang aneh,keyword aneh Google.com
Carian Google Untuk Minggu Ini.. WTH is "anaisexcom" ?


Blogwalking Dengan Cara Cepat ? Klik Sini !

Seperti yang tertera di dalam gambar "Keywords" diatas. Korang nampak kan yang carian hangat di blog aku untuk setiap minggu ialah gambar aneh, gambar aneh dan pelik, gambar makhluk aneh, binatang pelik seperti entri aku yang lepas-lepas bertajuk Gambar Haiwan Aneh dan Pelik. Memang aneh betul la carian korang ni. Macam lah tidak ada benda lain yang korang boleh cari. Bila dicakap pasal aneh.Tak sangka pula aku yang readers aku ini ada juga yang kategori Gila Seks sampai search "anaisexcom" kat Google tu ye Haha. Blog aku ini bukan blog 3GP okay. Nak 3GP pergi kat blog www.xxxxx.com *opsss mana leh kasi,bahaya..haha

So, keywords Hot kat blog korang pula apa ya? Share la sikit..


P/S : Keyword "aku suka seks" tu mesti tersesat sebab entri seks aku dulu heh.


Jangan Lupa Klik +1 kat sebelah ini ye >>>
Aneh Betul Carian Korang Ni Kan Aneh Betul Carian Korang Ni Kan Reviewed by OH Buletin on 7:21 AM Rating: 5

20 comments:

  1. ika punya keywords pun ada yang pelek jugak macam entry ika tajuk soksek perempuan then mesti ada search yang "sex perempuan"...apakah??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahah..yg tu yg search tu mesti giler seks tu...cmne lah leh tersesat kt blog ika hahaha

      Delete
  2. erk... lari jauh sangat tuh -__-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..ntah nye.pelik2 je org yg search ni

      Delete
  3. Ambboih ! Ada jugakk yea . Hahaha ! Nsb baik stakat nieyh xde keyword yg plik2 lagi . ~ngee . =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.msh belum kena lg la tu bro..hehe

      Delete
  4. Ada juga yg pelik2. Tu yg selalu tulis perkataan x pelik
    cam dulu pernah tulis tentang 3gp, keyword itu sahaja masuk berapa byk. X bgs plak utk pengiklanan. Terpksa delete utk pastikan bomeh ngorat BE nuffnang

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...tapi kebanyakannya org suka search mcm tu la..tu yg keyword pelik2 leh muncul tu.

      Delete
  5. Koding Berkata:
    Cari perkara baik...
    maka kita akan dapat yang baik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tau tak pe..malangnya org suka cari benda yg tak baikk ehhehe

      Delete
  6. aku pn xtau ler cmner function keyword nie
    ntah cmner leh masuk ker blog kita
    haha..
    mmg plik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.keyword ni mcm perkataan yang kita tulis kt dalam entri kita la..kalau perkataan tu best dan tak de ramai pesaing.kita berpeluang duduk di 1st apge search engine hehe

      Delete
  7. mmg macam2 pn keyword yg keluar..yg jijik2 pn ade tau..yg sedihnya kenapa keyword tu dlm bahasa melayu..mesti melayu jugak yg gugel tu hurmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..yg gugle tu mostly lelaki la..hehe

      Delete
  8. Replies
    1. hehehe..tau tak pe..ape keywords kat blog kutoooobamboo lak? share2 la hehe

      Delete
  9. saya hadir dari Indonesia, kunjungan balik buat silaturahmi :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.