Jom Buat Duit Dengan Blin.gd

ASSALAMUALAIKUM...

Masih ingatkan korang tentang entri menjana wang dengan iklan aku dulu? Dan ingatkah korang dengan bayaran yang aku terima dari Paid To Promote dahulu? Seandainya korang masih tidak tahu, luangkan lah masa sekejap untuk membaca entri aku yang lepas, sebab terdapat tips dan trik untuk menjana wang dengan mudah. Ada bukti pembayaran lagi Heheh.

cara jana wang dengan mudah.cara jana wang dengan klik, blind.gd,cara buat duit dengan blin.gd,cara daftar blind.gd,cara buat duit dengan blin.gd

Seperti tajuk diatas, aku ingin memperkenalkan Blin.gd,salah satu portal pengiklanan ala-ala Churp- Churp yang menawarkan anda 20 sen per klik. Korang pasti sedia maklum kan iklan Churp- Churp macam mana kan? Begitu juga dengan Blin.gd ini. Setiap klik untuk iklan/ kempen mereka berharga 20 sen dan setiap referral a.k.a downline, anda akan menerima RM1- RM2 which is lagi berbaloi dari Churp-Churp.

Ini bukan scam kerana terdapat rakan blogger kita seperti Puan Bee dan Iqbal Hakimi yang telah mendapat pembayaran pertama mereka.

cara jana wang dengan mudah.cara jana wang dengan klik, blind.gd,cara buat duit dengan blin.gd,cara daftar blind.gd,cara buat duit dengan blin.gd
Cashout Pertama Puan Bee

cara jana wang dengan mudah.cara jana wang dengan klik, blind.gd,cara buat duit dengan blin.gd,cara daftar blind.gd,cara buat duit dengan blin.gd
Cashout Iqbal Hakimi


Sekiranya korang berminat untuk mencuba Blin.gd ni, boleh lah mengikuti langkah-langkah seperti dibawah :

1. Klik link ini untuk mendaftar > Blin.gd

2. Akan muncul paparan seperti dibawah, pilih la korang nak Sign In dengan menggunakan Twitter ataupun Facebook. Aku sarankan Facebook

cara jana wang dengan mudah.cara jana wang dengan klik, blind.gd,cara buat duit dengan blin.gd,cara daftar blind.gd,cara buat duit dengan blin.gd
Klik gambar untuk tumbesaran

2. Kemudian klik button Profile dan lengkapkan borang tersebut dengan lengkapnya. No akaun bank kena tepat sebab pembayaran akan dibuat terus kedalam no akaun.

cara jana wang dengan mudah.cara jana wang dengan klik, blind.gd,cara buat duit dengan blin.gd,cara daftar blind.gd,cara buat duit dengan blin.gd
Cara Mendaftar Blin.gd

3. Tekan button Home klik Share seperti dibawah.

cara jana wang dengan mudah.cara jana wang dengan klik, blind.gd,cara buat duit dengan blin.gd,cara daftar blind.gd,cara buat duit dengan blin.gd
Klik gambar sekirannya tidak nampak

4. Scroll sampai bawah sehingga korang jumpa link seperti di dalam gambar dibawah. Link tersebut korang copy dan promosikan di Facebook, Twitter, Kik, Blog dan mana-mana yang korang suka

cara jana wang dengan mudah.cara jana wang dengan klik, blind.gd,cara buat duit dengan blin.gd,cara daftar blind.gd,cara buat duit dengan blin.gd,cara blin.gd,daftar churp-churp
Share link tersebut untuk dapat 20 sen

5. Kalau nak cari Referral, tekan button Referral yang ada disebelah button Earnings tersebut. Setiap Referral anda mampu mendapat RM1- RM2

Walaubagaimana pun, Blin.gd ini terdapat satu kelemahan dimana, setiap kempen, iklan mereka terdapat kuota. Apabila kuota tersebut telah cukup, anda tidak akan akan menerima duit dari kempen tersebut lagi. Jadi sentiasa perhatikan kuota tersebut ya.

jana wang dengan blin.gd
RM 5 je per kempen.. T_T

Sekian sahaja info yang aku ingin berkongsi pada hari ini. Kalau ada yang tak faham, was-was dan tak pasti, tinggalkan pertanyaan korang di kotak komen dibawah. Terima kasih dan Selamat Berpuasa !!


P/S : Apalah menu berbuka untuk esok ekh hehehe..


Kalau suka sila klik +1 ye :
Jom Buat Duit Dengan Blin.gd Jom Buat Duit Dengan Blin.gd Reviewed by OH Buletin on 11:00 PM Rating: 5

11 comments:

Powered by Blogger.