Advertlets : Scam atau Tidak Scam?

ASSALAMUALAIKUM...

Advertlets, apa itu ? Advertlets tu adalah sebuah syarikat pengiklanan seperti Nuffnang, Innity, Blin.gd dan yang terbaru, ZoShare. Seperti mana iklan-iklan BE Nuffnang, Advertlets ni lebih kepada iklan CPM yang memberikan korang income hanya berdasarkan traffik. Dalam erti kata lain, orang tak klik iklan pun korang still dapat income.

advertlets scam atau tidak,advertlets scam,adakah advertlets bayar blogger, adakah advertlets penipu, adverlets syarikat pengiklanan terbaik untuk blogger, advertlets bagus dari nuffnang, advertlets scam, blog advertlets, blog josh lim, facebook advertlets, josh lim facebook, josh lim twitter, twitter advertlets,advertlets tidak scam

Jadi, apa persoalannya sekarang? Masalahnya sekarang ni, Advertlerts tidak bayar pun payment aku sejak dari bulan Januari 2012 lagi. Aku dah pun cashout pada 28 Januari 2012, tapi sehingga sekarang; 1 Ogos 2012 aku tidak mendapat apa-apa pun bayaran dalam bentuk cek, draft bank, apatah lagi online bank-in. Sapa tak amarah beb.

advertlets scam atau tidak,advertlets scam,adakah advertlets bayar blogger, adakah advertlets penipu, adverlets syarikat pengiklanan terbaik untuk blogger, advertlets bagus dari nuffnang, advertlets scam, blog advertlets, blog josh lim, facebook advertlets, josh lim facebook, josh lim twitter, twitter advertlets,advertlets tidak scam
Snapshot Dari Akaun Adverlets Aku

Seperti di dalam gambar diatas, aku dah cashout RM100 pada 28 Jan 2012 namun sehingga sekarang status "Unpaid" masih lagi terpampang disitu. Jadi, sampai sekarang aku masih belum menerima bayaran. Sudah 3 kali aku menghantar emel dan ticket, namun tetap tiada pembalasan. Ish Ishkkk.

Best ke Advertlets ni ?

Kalau ikut pendapat aku, Advertlets ni yang best pun sebab earning diorang berdasarkan CPM ataupun pageviews/ traffik ke blog. Ala, macam Buffered Earning Nuffnang tu.

Aku buat entri ni khas kat owner Advertlets, En Josh Lim supaya boleh setelkan masalah payment aku ni sebab dah terlalu lama dan harap-harap Advertlets ni tak jadi portal pergiklanan scam orang macam YMads dulu tu. Sekian wasalam

P/S : Aku akan terus support advertlets sekiranya Josh Lim setelkan earning aku ni. Kalau tak, haishhh...


Kalau suka sila klik +1 ye :
Advertlets : Scam atau Tidak Scam? Advertlets : Scam atau Tidak Scam? Reviewed by OH Buletin on 9:49 PM Rating: 5

8 comments:

  1. Nuffnang pun sekat bayaran gak .. dah 3 bulan tak dapat cash out ..haishhh ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha? biar betol.1st time dgr Nuffnang tak bayar...tak penah lg la aku tak dpt pmbyaran Nuffnang.selalu on time and laju je kalu dh cukup rm50 keatas

      Delete
  2. Hello Hasrul,

    Sila hubungi kami melalui http://www.nuffnang.com.my/help dan kami akan membantu anda secepat mungkin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha.org Nuffnang dh dtg dh hehe...thanks..

      Delete
  3. mmg x dapat dah tu..
    Sop punya dari 2 tahun lepas,.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 thun lepas? giler lama..cuba antar emel kt diorang bnyk2..antar kt FB diorang sme..nnt diorang akan reply

      Delete
  4. pergghh...dah lama tue zoul.. lgpun nilainya pun banyakkan.

    ReplyDelete
  5. cuba try komli/admax, rasanya jauh lebih bagus dari advertlet ni

    ReplyDelete

Powered by Blogger.