Yesss! - Kad Raya Sudah Dihantar

ASSALAMUALAIKUM...

Pada tanggal 5 Ogos yang lepas, aku ada membuat satu entri untuk memberikan kad raya percuma kepada 5 orang pembaca bertuah aku.

kad ucapan hari raya 2012, kad raya, kad hari raya,ucapan raya,koleksi lagu raya, senarai lagu raya aidilfitri,design kad raya,sms haru raya,design kad raya upin ipin

Belum pun lagi tarikh tutup tiba, yakni 8 Ogos 2012, kuota untuk penerima kad raya tersebut sudah pun penuh. Laju betul diorang ni. Tidak aku sangka kad raya masih lagi menjadi pilihan hati rakyat Malaysia terutama nya golongan muda. Aku ingatkan kad raya ni sudah pun menjadi trend "old skool" sebab mak aku sendiri pun perli aku masa aku tulis kad raya ni semua. Hehehehe.

kad ucapan hari raya 2012, kad raya, kad hari raya,ucapan raya,koleksi lagu raya, senarai lagu raya aidilfitri,design kad raya,sms haru raya,design kad raya upin ipin
Lagi satu kad tu special sket hehee.

Disebabkan semua kad raya sudah ditulis, di conteng dan dibalut dengan indah macam dalam gambar, jadi aku mengambil keputusan untuk menghantar kesemua kad raya tersebut pada hari ini, 9 Ogos 2012 seperti yang aku nyatakan di entri dapat kad raya percuma tu. Tatkala entri ini dipublished, aku telah pun selamat mem"postkan" kad-kad tersebut. Korang mungkin akan dapat kad tu pada awal minggu depan. Biasa lah, bukannya aku buat post express lak untuk kad raya kan. Tak ke pelik kad raya guna post express. Tak pernah dibuat orang. Hahaha..

Antara mereka yang pantas merembat kad raya percuma dari ZouL ialah :





5. Jannah

Jadi, kepada mereka penerima diatas, ZouL mohon korang untuk memberitahu, sekiranya kad raya yang ZouL kirim selamat sampai di tangan korang. Manalah tau kot-kot tak sampai kan. Dalam kad raya ada duit raya puluh-puluh tu tipu jerr

Sebelum aku mengakhiri entri ini aku ingin mengucapkan terima kasih dan tahniah kepada mereka yang telah mendapat kad raya dari aku kali ini. Kepada yang tidak berjaya dapat kad raya dari aku jangan bimbang, tahun depan masih ada.

pinjaman pengajian tinggi anak perak,pinjaman pelajaran anak perak,pinjaman tabung pendidikan perak, epinjaman.perak.gov.my


Sebelum terlupa, pagi tadi aku ada temuduga untuk PINJAMAN PENGAJIAN TINGGI ANAK-ANAK PERAK. Harap-harap aku dapat lah pinjaman tersebut..Aminn..

P/S : Aku pun sekeping je dapat kad raya setelah bertahun-tahun tak dapat. Nasib baik sidia bagi Hehe


Kalau korang dah baca, klik button kat bawah ni ye :
Yesss! - Kad Raya Sudah Dihantar Yesss! - Kad Raya Sudah Dihantar Reviewed by OH Buletin on 12:02 PM Rating: 5

21 comments:

  1. wah..tak sabar mendapatkan kad itu..hoho..
    Thanz to Zoul(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..aik..lajuu tol :P bru update terus komen

      Delete
  2. yeay ! x sbr nak dpt kad rya dari zoul..hehe..
    nnti dah dpt syu bgtau ea..

    smoga dptlah pinjaman tu ye..aminn..

    ReplyDelete
  3. dekat aku tak ada ker bro?
    ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..dh abeh dah punnn bro

      Delete
    2. tahun depan bagi aku noh
      hehehehe

      Delete
    3. Heheh..insyallah bro kalau ade rezeki lebih.

      Delete
  4. Wah , best nye dapat kad raya dr zoul ! nak jugak ! hahaha . Btw , doa bnyak-II la . insyaallah ALLAH tolong hambanya yg memerlukan . ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kad raya tu sumer ZouL dh post dah lam..xpe.tahun dpn ade lg..btw, thanks :)

      Delete
    2. HAHA , ok . nanti kalau ada nak bagi kad raya free jgn segan silu ajahk sieyzu join ! ;)

      Delete
  5. Replies
    1. hehe..brg old skul mmg best..tp tahun ni dh abeh la hehe

      Delete
  6. nak jugak.. huhu.. tahun ni tak dapat kad raya pun :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tak dpt kad raya tp dpt message araya.kira ok la tu kan? tak pe..next year ade lg. :)

      Delete
  7. yeah...dh hantar...nama iwan pun slh eja ...hahah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..aah.bru perasan..aiseh..sorry la bro...tp as long kad tu dpt tak pe la..rite?

      Delete
  8. wahhh ada kad rayee. nakk jugakk!! hahaha tapi dh terlambat cehh =="

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry tau.kad raya dh abeh tahun ni..tnggu tahun dpn lak ok..

      Delete
  9. Assalamaulaikum wbth....

    untuk saya tak dapat ke..?
    sedey....

    tiranaaduka@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam..hehe.kad raya ni dh abeh dh pun la...

      Delete

Powered by Blogger.