Selamat Menyambut Hari Raya

ASSALAMUALAIKUM...

Setelah hampir sebulan lamanya kita berpuasa, hari raya pun bakal menjelma. Hanya tinggal satu hari sahaja lagi untuk kita berpuasa sebelum Bulan Syawal menjelma pada Ahad ini.

Jadi, bersempena dengan Hari Raya Aidilfitri Pada Tahun 2012 kali ini,  ZouL dan keluarga serta seluruh warga kerja di akupunyer.com ingin mengucapkan kepada para bloggers, para pembaca dan seluruh rakyat Malaysia............
 
kad ucapan hari raya,kad hari raya,kad elektronik hari raya,kad selamat hari raya,kad ucapan selamat hari raya aidilfitri

Segala salah silap sepanjang ZouL berblogging harap dimaafkan.


Kepada mereka yang sudah mendapat kad ucapan hari raya dari ZouL, harap korang boleh inform disini sama ada kad raya itu dah sampai atau belum dan kepada mereka yang tidak berpeluang dapat kad selamat raya dari ZouL tahun ini, ZouL sampaikan kad elektronik aje lah ok? Dan kepada mereka yang akan pulang berhari raya di kampung halaman, baliklah dengan berhati-hati. Semoga korang selamat sampai di destinasi. Amin..

Sekian, Terima Kasih......


P/S : Tahun ni aku beraya di rumah jer T_T

Kalau korang dah baca, klik "Like" kat bawah ni ye :
Selamat Menyambut Hari Raya Selamat Menyambut Hari Raya Reviewed by OH Buletin on 6:56 PM Rating: 5

18 comments:

  1. selamat hari raya jgk ye..thanks bg kad raya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..thanks..kad raya dah sampai kah?

      Delete
  2. Selamat hari raya juga :)
    take care semua di hari raya ni,

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya..
    tak dapat pun kad raya..hehehe..<-- just kidding.=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe.selamat hari rya..tahun dpn ade lg. :)

      Delete
  4. Replies
    1. selamat hari raya..maaf zahir batin :)

      Delete
  5. selamat hari raya, even dah berlalu.heeheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya gak..raya sebulan kan hehe

      Delete
  6. Hi!! Selamat hari raya! hehe sorry lmbat wish :-p ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hariii raya..maaf zahir batin ye hehe

      Delete
  7. Selamat hari raya.... Maaf zabir dan batin....

    ReplyDelete

Powered by Blogger.