Surf Internet Pun Dapat Duit

cara daftar TopLine,TopLine tidak scam,cara jana wang dengan mudah,cara jana wang sambil online
Ini merupakan salah satu entri buat duit yang ditaip oleh aku. Lama juga lah aku tak buat sebarang entri buat duit. Namun setelah beberapa bulan tidak mencuba sebarang pengiklanan online selepas Churp-Churp dan juga Says.

Petang ini, aku hendak bercerita mengenai agensi pengiklanan TopLine. Sebenarnya TopLine ini dah lama dah ditubuhkan. Sejak November 2011 lagi, cuma aku je yang baru tahu. Hehe.

Kalau korang nak tahu, TopLine ini adalah sebuah portal pengiklanan sama macam Churp-Churp cuma berbeza dimana korang tidak perlu klik apa-apa pun untuk menjana wang. Apa yang korang perlukan cuma melayari internet dan korang akan mendapat duit.

Macam mana Topline ini beroperasi?

Sepertimana yang aku paham, apabila korang mendaftar nanti, korang perlu install Extension (bagi Google Chrome) ataupun Add-on (bagi Mozilla Firefox). Setelah Extension/Add-on ini di install di laptop/pc korang setiap kali korang surf internet, korang akan mendapat points yang kemudianya boleh ditukar menjadi duit. Buat masa ini aku tidak tahu berapa banyak points yang akan korang dapat bagi sekali surf. Tapi bagi Malaysia, points yang diberi tidak lah banyak. Namun berbaloi.

Berapa banyak points kena kumpul?

Sebenarnya, korang boleh kumpul seberapa banyak points yang korang suka. Bagi nilai USD10 point yang diperlukan ialah 13500 points. Minima cashout yang ialah USD10.

Masih belum paham?

TopLine adalah 'browser add-on' yang ringkas. TopLine menggantikan iklan (ads) pada website yang anda layari dengan iklan (ads) daripada rangkaian TopLine. Pengiklan membayar TopLine, dan TopLine berkongsi pendapatan dengan anda. Refer rakan² anda dan anda dihadiahkan juga komisen setiap kali mereka menghabiskan masa melayari internet juga. TopLine tidak memberikan maklumat diri anda kepada 'spammers' - CGrians

Dipendekan cerita, apabila korang surf internet, korang boleh mendapat points dan boleh ditukar menjadi wang. Apa yang korang perlu ialah install Add-on atau Extension yang diberikan ketika mendaftar nanti.

cara daftar TopLine,TopLine tidak scam,cara jana wang dengan mudah,cara jana wang sambil online
Bukti pembayaran Paypal dari TopLine

Cara Mendaftar Akaun TopLine:

1. Klik link ini untuk mendaftar

cara daftar TopLine,TopLine tidak scam,cara jana wang dengan mudah,cara jana wang sambil online
Homepage TopLine

2. Isi borang seperti dibawah dengan lengkap dan klik "Register"

cara daftar TopLine,TopLine tidak scam,cara jana wang dengan mudah,cara jana wang sambil online
Klik gambar untuk paparan jelas

3. Confirmkan akaun TopLine korang dengan check di email yang korang daftar tadi.

4. Download Add-on (bagi pengguna Mozilla) ataupun Extension (pengguna Chrome). Pilih salah satu ok.

cara daftar TopLine,TopLine tidak scam,cara jana wang dengan mudah,cara jana wang sambil online
Klik gambar untuk paparan jelas

5. Install dan login akaun Topline di Extension/Add-on tadi.

cara daftar TopLine,TopLine tidak scam,cara jana wang dengan mudah,cara jana wang sambil online
Klik gambar untuk papran jelas

6. Selesai dan anda boleh surf internet seperti biasa.


Tambahan

- Diingatkan disini anda jangan logout akaun Topline yang berada di Extension/Add-on anda supaya anda sentiasa mendapat points apabila anda surf internet

- Min cashout ialah USD 10 = 13500 points

- Anda akan nampak iklan Topline seperti dibawah apabila melayari internet.


cara daftar TopLine,TopLine tidak scam,cara jana wang dengan mudah,cara jana wang sambil online
Iklan Nuffnang yang bertukar menjadi TopLine
- Jangan risau, akaun Nuffnang dan Innity anda masih selamat dan cuma anda sahaja yang tidak akan dapat melihat iklan dari Nuffnang/Innity.

- Sekiranya rakan-rakan anda mendaftar dibawah anda. Anda akan dapat 5% komisen dari mereka.

- Anda masih menerima points walaupun iklan diatas muncul.


Kalau masih tidak paham, boleh lah tinggalkan pertanyaan korang tu di ruangan komen. Terima kasih





Quote:
Topline ini sesuai sekiranya korang tak rushing untuk mendapat duit.


_____________

Kalau korang dah baca, klik "Like" kat bawah ni ye :
Surf Internet Pun Dapat Duit Surf Internet Pun Dapat Duit Reviewed by OH Buletin on 6:46 PM Rating: 5

6 comments:

  1. Bape lme kumoul bru bleh cashout ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kene kumpul sampai ada USD10 dalam akaun.USD 10= 13500 points..kalau rajin surf internet kejap je dah dpt 13500 points tu

      Delete
  2. topline plak..adehhh yg ade skg pon tak tpakai huhuhu^^

    ReplyDelete
  3. dah tak boleh lah sekarang neh topline...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.buat masa sekarang ni topline tak menerima malaysia sbb tak de pengiklan dari malaysia seperti dulu

      Delete
  4. Gitu plak...Jika ada sesiapa nak tahu tentang program2 buat duit online singgahlah blog aku...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.