Asal Usul Logo Chelsea FC

Tinggal beberapa hari sahaja lagi cuti semester akan bermula. Tidak sabar rasanya untuk bercuti semula. BUkan apa, boleh merehatkan otak seketika dari terus mengadap buku dan "calculation" yang banyak. Belum masuk dengan assignment dan projek yang last minit baru nak siapkan.

Ok, cukup sudah membebel pasal cuti semester. Berdasarkan tajuk entri, sudah pasti korang tahu kan kelab bolasepak Liga Perdana Inggeris Chealsea bukan? Mustahil lah tidak tahu Chelsea tu ape. Korang tau tak dari mana datangnya logo Kelab Chelsea tu ? Kalau nak tau, sila layan gambar dibawah.


logo chelsea,Chelsea FC,Kelab Chelsea,Liga Perdana Inggeris

Jadi,percaya ke tidak? Haha.Apa yang menjadi persoalan, haiwan apa yang berwarna biru seperti di gambar diatas.Cer teka.

Sekian, terima kasih..


P/S : Hehehe.Gurauan semata-mata.Jangan percaya lak



Kalau korang dah baca, klik "Like" kat bawah ni ye :
Asal Usul Logo Chelsea FC Asal Usul Logo Chelsea FC Reviewed by OH Buletin on 8:00 AM Rating: 5

3 comments:

Powered by Blogger.