Hans Isaac Kahwin Tahun 2014

Hans Isaac Kahwin Tahun 2014 | Sebelum ini, pelakon dan pengarah lelaki, Hans Isaac, 42, tidak terlalu memikirkan soal perkahwinan dalam hidupnya. Dia memberitahu lebih selesa untuk hidup solo dan tidak terikat dengan ikatan percintaan.

Hans Isaac Kahwin Tahun 2014, Gambar Hans Isaac, Hans Isaac dan Neelofa Kahwin, Tarikh Pernikahan Hans Isaac

Malah, menerusi laporan mStar Online, Hans Isaac memberitahu dia lebih meluangkan masa menjaga ibunya, Carmina Anciano Isaac, 74, yang sakit.

Pada 13 Ogos tahun lepas, ibunya telah meninggal dunia dan katanya sudah tiba masa untuk dia memikirkan soal perkahwinan selepas dia menyindiri. Dia telah pun mensasarkan pertengahan tahun 2014 untuk dia berkahwin.

“Dua, tiga tahun lepas saya memberikan tumpuan penuh kepada ibu yang sakit dan meletakkan soal hubungan ke tepi buat seketika.

“Kini apabila ibu sudah tiada, tibalah masa untuk diri sendiri. Paling awal pun saya sasarkan untuk berkahwin pada pertengahan 2014,” kata Hans Isaac.

Mengulas mengenai hubungan intimnya dengan pelakon wanita, Neelofa, Hans Isaac mengakui berkawan rapat dengan wanita muda itu.

Namun, dia tidak mahu terlalu mendedahkan cerita antara mereka berdua kerana khuatirkan perkara yang tidak elok bakal berlaku.

“Kami berkawan tetapi saya tidak mahu ulas lanjut sejauh mana hubungan kami.

“Jika hubungan itu berkesudahan dengan kebaikan atau keburukan, ia akan meninggalkan impak yang kurang manis kepada kami jika asyik bercerita mengenainya,” beritahu Hans Isaac.
Tags: Hans Isaac Kahwin Tahun 2014 | Gambar Hans Isaac | Hans Isaac dan Neelofa Kahwin | Tarikh Pernikahan Hans Isaac


Quote:
Wah..Untungla dapat Neelofa..Hehe_____________

Kalau korang dah baca, klik "Like" kat bawah ni ye :
Hans Isaac Kahwin Tahun 2014 Hans Isaac Kahwin Tahun 2014 Reviewed by OH Buletin on 12:12 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.