Semak Penyata Gaji Online 2013 (E-Penyata Gaji)

Semak Penyata Gaji Online (E-Penyata Gaji) | Gaji sekarang sudah boleh disemak secara online tanpa perlu menunggu slip gaji. Apa yang anda harus lakukan cuma melayari Laman Portal Rasmi Jabatan Akuantan Negara Malaysia (ANM) di www.anm.gov.my.

cara semak gaji online,cara semak penyata gaji 2013,e penyata gaji online

Disini ianya lebih memudahkan anda untuk membuat semakan penyata gaji secara online. Selain semakan gaji online, anda juga boleh menyemak penyata pendapatan tahunan. Penyata gaji anda juga akan sentiasa ada disini dan bila-bila masa sahaja anda boleh cetak untuk sebarang urusan rasmi. Bagi mereka yang masih belum mendaftar. Sila klik pautan dibawah.




Cara Semak Penyata Gaji Online (E-Penyata Gaji)

1. Klik laman sesawang e-Penyata Gaji & Laporan

2. Sila daftar dahulu sekiranya anda masih belum mendaftar. Sila rujuk gambar seperti dibawah.

cara semak gaji online,cara semak penyata gaji 2013,e penyata gaji online
Sila Klik Untuk Tumbesaran



Quote:
Makin canggih dah sekarang kan. Tak payah tunggu slip gaji dah


_____________

Kalau korang dah baca, klik "Like" kat bawah ni ye :
Semak Penyata Gaji Online 2013 (E-Penyata Gaji) Semak Penyata Gaji Online 2013 (E-Penyata Gaji) Reviewed by OH Buletin on 3:35 PM Rating: 5

1 comment:

  1. Ini untuk federal ni.. yang negeri ada masing2..
    agensi saya memang takde

    ReplyDelete

Powered by Blogger.