Aidil Zafuan - Kalau Sayang Jangan Aibkan

Aidil Zafuan - Kalau Sayang Jangan Aibkan | “Kalau dia sayangkan saya, kenapa dia masih buat macam-macam kenyataan di media yang mengaibkan saya sendiri sebagai suami dia dan juga mengaibkan keluarga saya?

gambar aidil zafuan, gambar baru aidil zafuan, gambar aidil zafuan di mahkamah,aidil dan rita rudaini, isu penceraian rita rudaini dan aidil zafuan, jangan aibkan saya kata aidil, rita dan aidil bercerai, gambar cerai rita rudaini dan aidil zafuan, kes cerai selebriti, kes cerai rita rudaini,

“Dia juga tahu kenapa saya keluar rumah. Tak perlulah saya bercerita tentang hal peribadi kami. Biar saya dan dia saja yang tahu. Sekarang ini saya mahu bercerai secara baik.

“Jangan bawa lakonan dia diluar masuk mahkamah. Depan hakim dia cakap dia sayang saya, tapi depan saya dia cakap tak sayang, saya tak tahu apa yang dia nak”, kata bintang bola sepak Kebangsaan, Mohammad Aidil Zafuan Abd. Radzak yang jelas dilihat tidak dapat menyembunyikan kekecewaan selepas hasrat mahu bercerai dengan isterinya, pelakon Rita Rudaini ditangguhkan.

Baca Juga : Aidil Zafuan Gagal Cerai Rita

Aidil, 26, ditemui diluar Mahkamah Rendah Syariah Seremban Negeri Sembilan, sejurus selepas prosiding, semalam.

Keputusan itu dibuat setelah Aidil merasakan pergolakan rumah tangga mereka sudah berlarutan terlalu lama. Malah dia tidak nampak rumah tangga yang dibina selama enam tahun mampu diselamatkan. Apatah lagi Aidil memberitahu dia kecewa apabila Rita tidak mahu menurut kehendaknya.

“Saya nak dia dan anak-anak balik berjumpa dengan keluarga saya. Tapi dia tak mahu. Dari situ sudah nampak dia tidak mengikut kata-kata saya sebagai suaminya. Bagi saya, saya tidak nampak jalan untuk kami berdamai.

“Memang dia ada benarkan saya berjumpa dengan anak-anak tapi dia tak benarkan saya bawa anak-anak jumpa keluarga saya. Anak-anak hanya kenal atuk dan nenek sebelah sana (ibubapa Rita), tapi dia tak kenal atuk dan neneknya di sini. Itu saya rasa tidak adil”, katanya.

Dalam masa yang sama Aidil menegaskan keputusan dia mahu bercerai tiada kena mengena dengan orang ketiga mahupun wanita yang dikaitkan dengannya baru-baru ini, iaitu Zarema.

“Tiada kena mengena dengan sesiapa ataupun Zarema. Saya tak mahu komen lebih. Bagi saya jalan terbaik, adalah kami bercerai”, ujarnya sebelum beredar. - MALAYSIAN DIGEST

Foto : Faisol Mustafa


Quote:
Haih.macam-macam la..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Aidil Zafuan - Kalau Sayang Jangan Aibkan Aidil Zafuan - Kalau Sayang Jangan Aibkan Reviewed by OH Buletin on 2:16 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.