Almy Nadia Tak Nak Dikaitkan Lagi

Almy Nadia Tak Nak Dikaitkan Lagi | Pendedahan demi pendedahan yang berlaku, turut mengheret Almy atau nama sebenarnya, Almy Nadia Aminuddin Shah, 27, kerana wanita ini dikaitkan bercinta dengan Fizz sejak tujuh tahun yang lalu.

almy nadia tak nak dikaitkan lagi, almy nadia dan fizz, gambar almy nadia dan fizz, almy nadia terima fizz fairuz, fizz fairuz mohon maaf pada almy nadia

Apatah lagi, Fizz sendiri pernah mengeluarkan kenyataan akan merisik Almy selepas dia memenangi trofi Pelakon TV Lelaki Popular, Anugerah Bintang Popular 2011 pada tahun lalu.

Tindakan Fizz yang telah tampil memohon maaf kepada Almy berikutan keputusannya memilih Azlyn, menyebabkan kini ramai tertanya-tanya adakah Almy bakal menerima Fizz semula, apatah lagi, Azlyn mendakwa, Fizz dan Almy sering bertemu biarpun ketika itu, hubungan dia dan Fizz sudah semakin serius.


“Ingin saya tegaskan di sini, saya tidak mahu terbabit lagi dengan isu kontroversi mereka. Itu kontroversi mereka dan biar mereka selesaikan sendiri tanpa melibatkan saya.

“Saya tidak mahu ambil tahu lagi mengenai hal mereka dan fokus saya kini hanyalah pada kerja,” jelas Almy kepada Zass mengenai hala tuju hubungannya dengan Fizz selepas ini.

Ditanya mengenai perasaannya terhadap Fizz, Almy berkata, hubungan mereka sudah berakhir.

"Antara kami sudah tidak ada apa-apa hubungan lagi.

Sejak kami putus, kami sudah tidak berhubung lagi.

"Jadi berhenti kaitkan saya dengan dia lagi," kata Almy yang enggan komen untuk kembali bersama Fizz lagi.

Sumber : Sinar Harian


Quote:
Penganti kisah Sharnaaz + Shila + ND Lala


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Almy Nadia Tak Nak Dikaitkan Lagi Almy Nadia Tak Nak Dikaitkan Lagi Reviewed by OH Buletin on 1:55 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.