Cara Baru Tambahkan Targetted Facebook Like

cara tambah traffik blog,cara tambah facebook like,cara tambah facebook like mudah, how to add facebook like easy, websites tambah traffik,websites tambah facebook like,facebook like mudah, tips jana wang dengan facebook, tambah facebook like,facebook like mudah dan senang,tips tambah facebook like
Cara Baru Tambahkan Targetted Facebook Like | Sebelum ini aku ada berkongsi cara untuk tambahkan Facebook Like dan Websites Hits. Tapi terdapat beberapa permasalahan yang tidak dapat dielakkan apabila menggunakan teknik tersebut. Pengguna perlu memiliki blog untuk menggunakannya.

Baca Juga : Baru!! Tips Tambah Traffik Blog

Justeru itu, kali ini aku akan kongsikan websites cara untuk tambahkan Facebook Like dengan percuma tanpa perlu ada blog ataupun upload file. Websites ini diberi nama AddMeFast.com.


Apa itu Addmefast?  

Addmefast adalah 'social exchange network' PERCUMA yang membantu anda untuk menambahkan Facebook Like, Twitter Follower, Google + dan lain-lain.

Cara Tambah Facebook Like Percuma

1. Tekan pautan Websites Addmefast. Pilih Registration.
2. Isikan butiran emel, nama dan password pilihan anda.
3. Sahkan link Addmefast di emel anda.
4. Login akaun Addmefast dan tekan Add Site.

cara tambah traffik blog,cara tambah facebook like,cara tambah facebook like mudah, how to add facebook like easy, websites tambah traffik,websites tambah facebook like,facebook like mudah, tips jana wang dengan facebook, tambah facebook like,facebook like mudah dan senang,tips tambah facebook like

5. Pilih Type 'Facebook Likes'
6. Bagi Countries anda boleh pilih sekiranya nak 'Worldwide' ataupun 'Malaysia'. Untick 'Worldwide' kalau nak pilih negara Malaysia dan tekan 'Select Countries'

cara tambah traffik blog,cara tambah facebook like,cara tambah facebook like mudah, how to add facebook like easy, websites tambah traffik,websites tambah facebook like,facebook like mudah, tips jana wang dengan facebook, tambah facebook like,facebook like mudah dan senang,tips tambah facebook like

7. Isikan form tersebut selengkapnya. Pastikan button Total Clicks dan Daily Clicks 'ON'
8. Tekan Save Changes.
9. Selesai.

Senang je kan. Kalau nak tambah points anda, boleh baca di http://addmefast.com/guide.html

Anda juga boleh tambah point secara percuma setiap hari, apa yang perlu anda lakukan ialah Login dan klik FREE POINTS di sisi tepi kiri anda. Untuk pengetahuan anda juga, Addmefast boleh digunakan untuk menambah traffik blog dan Google Circles.

Sekiranya terdapat masalah, sila beritahu di ruangan komen dibawah. Terima kasih



Quote:
Senang je kalau nak tambah FB Like ni


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Cara Baru Tambahkan Targetted Facebook Like Cara Baru Tambahkan Targetted Facebook Like Reviewed by OH Buletin on 4:26 PM Rating: 5

15 comments:

  1. saya tak faham tang title tu.. boleh terangkan lebih detail nak isi macam mana kat situ (after Countries). Tahnks

    ReplyDelete
  2. x pe dah blh.kena select worlwide.
    TQ vm bg info ni.
    :)

    ReplyDelete
  3. Saya dah buat addmefast ni... tp yg saya x faham... saya dh untick worlwide dan choose m'sia as country. Saya suka like page utk dpt point.... tp page yg sy like page org m'sia tp knp like utk fan page saya dari org2 negara luar...? Mcm mana nk dpt like org m'sia...?... tlg saya sifu... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. sepatotnya kalau dah untick worlwide dh kira btol dh tu..mybe system admefast yang prob skit :) so jgn bmbang..bg masa supaya sytem dorang fully 100 working

      Delete
  4. The Facebook page you are trying to add does not exist or it is geographically, demographically or age restricted.

    **NAPE YER..SAYA BUAT DIA KELUAR BENDA NI*/

    ReplyDelete
    Replies
    1. fb pan page yg you add ade prob kot.. cube try sekali lg. klu fan page tu kategori 18sx ke?

      Delete
  5. salam en zulhilmi.. minta tlgg.. sy nak daftar addmefast.. tp ade masalah laa.. dah bnyak kali try.. still x boleh.. dia tulis..

    We cannot register you, because you already have an account in our network. AddMeFast doesn't allow multiaccounts. If you have no any account on addmefast, please send your IP address to support center. Your IP address is: 58.26.127.149

    padahal sy baru first time nak daftar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam..

      cbe try restart modem + laptop sebelum dftar..kalau xboleh juga cbe gune mana2 software Hide IP Adress. cara terbaik cuba hntar emel bgtau kt support center Add Me Fast mengenai masalah tu.

      harap membantu..

      Delete
  6. Aslmkm bro..mcm mne nk tmbah point ek? Dok klik like dah kt page org tp still x dpt 9 free point 2.yg daily bonus 150 pn x dpt? Help me brooo!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam..

      yg daily points tu kene click minimum 20 page klu tak silap.. baru akan dpat 150 points free.. klu tak ckup 20 click atau lebih mmg tak dapat la.cuma dapat points click je la. xdpt bonus point

      Delete
  7. customers, consumers as well as other networking probabilities. If you are utilizing this system diligently, all this and also considerably more could be in you kitty. buy real usa facebook likes

    ReplyDelete

Powered by Blogger.