Emel Kesedihan Shila Amzah

Emel Kesedihan Shila Amzah | "Perang" antara bakal menantu dan bakal mertua ini semakin berlarutan dan beberapa hari yang lalu, Shila Amzah menghantar emel yang sedih kepada Abang Nara.

kontroversi sharnaaz ahmad dan nd lala,shila amzah merajuk,gambar shila amzah,gambar cantik shila amzah,gambar shila amzah patah seribu,shila amzah patah seribu mp3,emel shila amzah kepada abang nara,emel shila amzah,hot fm jemput shila amzah

Di dalam email tersebut, Shila memberikan kenyataan rasmi tentang kontroversi ayahnya ND Lala dan Sharnaaz Ahmad.

Berikut ialah email tersebut:-

"Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Dengan nama Allah SWT yang maha pengasih dan maha penyayang, Shila rasa cukup bersyukur di atas segala nikmat dan dugaan yang telah diberikan kepada Shila. Tujuan Shila menulis surat ini, sebab Shila nak memperjelaskan semua perkara yang telah terjadi setelah sekian lama Shila berdiam diri.
Pertama sekali, Shila memahami situasi ibubapa Shila dan kenapa mereka begitu menjaga Shila dari pelbagai aspek sebab mereka menyayangi Shila dan takkan ada orang lain yang boleh menggantikan tempat mereka di dalam hati Shila. Shila takkan sanggup melukakan hati mereka untuk berbuat sesuatu keputusan yang mereka tidak redhai.
Tentang Sharnaaz, Shila ingin memohon maaf secara terbuka kepada Sharnaaz dan familinya atas apa yang telah terjadi. Terima kasih kerana melayan shila dengan baik selama hari ini.Janganlah semua menghukum Sharnaaz atas kenyataannya. Dia tidak sepenuhnya bersalah. Shila mengambil sepenuh tanggungjawab atas semua “damage” yang telah berlaku kepada Sharnaaz dan familinya.
Shila, sebagai seorang anak kepada ibubapa Shila, sebagai seorang kekasih kepada Sharnaaz, Shila sangat berharap perkara ini boleh diselesaikan sebaiknya. Shila sentiasa percaya pada qada’ dan qadar. Seandainya ia baik untuk Shila maka dekatkan lah, seandaikan ia membawa kemudaratan untuk shila maka jauhkan lah.
Jodoh, pertemuan, Ajal dan maut di tangan Allah SWT.Shila berdoa agar semua berdamai.Shila minta maaf kepada semua rakan-rakan media kerana tidak memberi kerjasama atas semua spekulasi yang telah berlaku. Shila juga ingin memohon maaf kepada semua Shilalas kalau ada yang terguris hati .Demi Allah Shila sangat sayangkan anda semua.

Baca Juga : Luahan Hati Shila Amzah di HOT FM

Baca JugaSharnaaz Batal Hasrat Risik Shila Amzah

Semoga dengan kenyataan ini, semua pihak akan berpuas hati dan tiada lagi kontroversi yang akan timbul. Sama-samalah kita doakan yang terbaik untuk Shila Amzah.

Sumber : Beatifulnara.com

Quote:
Semoga Shila tabah dengan dugaan ini..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :
Emel Kesedihan Shila Amzah Emel Kesedihan Shila Amzah Reviewed by OH Buletin on 1:17 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.