Fizz Bohong Azlyn Sudah Berkahwin ?

Fizz Bohong Azlyn Sudah Berkahwin ? | Semalam Fizz Fairuz tampil menjelaskan kepada para peminat dan juga media yang beliau sudah pun sudah putus tunang dengan wanita yang berasal dari Kuantan, Pahang baru baru ini.

azlyn massiela, fizz bohong azlyn berkahwin,azlyn tidak berkahwin,isu tunang fizz fairuz, fizz fairuz bertunang,gambar tunang fizz fairuz,punca putus tunang fizz fairuz
Alasannya adalah kerana wanita itu, Azlyn Massiela memegang status isteri kedua kepada seorang usahawan berusia 40an dan Fizz Fairuz memutuskan pertunangan tanpa banyak persoalan.

Hari ini menerusi Berita Harian, Azlyn Massiela secara eksklusif tampil memberikan kenyataan menafikan semua dakwaan Fizz Fairuz di media semalam & menyifatkan ianya sebagai memalukan keluarga.

“Saya tergamam dan terus menangis, tergamak dia mengeluarkan tuduhan yang sedemikian. Pelik kerana tanpa usul periksa, dia seberani itu menjatuhkan maruah saya dan keluarga”

“Saya berani menyatakan, tidak pernah berkahwin sepanjang 26 tahun usia ini. Dia boleh periksa di mana-mana pejabat agama atau bertanya sendiri kepada ibu bapa perihal sebenar status diri saya”

“Kalau pun saya sudah punya suami selepas bernikah di sempadan, takkan emak bapa saya tidak menghalang saya berkahwin lain? Kami masih ada agama, tahu hukum hakam”

“Jangan jatuhkan air muka mereka dengan cerita sebegini. Andai sudah tidak lagi menyayangi, saya boleh terima kenyataan, tetapi bukan dengan cara mengaibkan orang tua saya. Emak dan ayah saya turut menangis mengenangkan apa yang dilakukannya (Fizz),” ujar Azlyn Massiela hari ini

Sumber : Rotikaya


Quote:
Haih..perang la pulak..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Fizz Bohong Azlyn Sudah Berkahwin ? Fizz Bohong Azlyn Sudah Berkahwin ? Reviewed by OH Buletin on 3:03 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.