Gambar Pembantu Rumah Dera Bayi 4 Bulan

Gambar Pembantu Rumah Dera Bayi 4 Bulan | Setelah kes disiasat oleh pihak polis dan dengan bantuan CCTV yang merakam video kejadian pembantu rumah lambung bayi 4 bulan tempoh hari, maka Mahkamah Sesyen Kuantan pagi tadi telah menjatuhkan hukuman penjara 20 tahun terhadap seorang pembantu rumah warga Indonesia atas dua tuduhan mendera bayi.

gambar pembantu rumah lambung bayi 4 bulan, gambar pembantu rumah dera bayi, gambar dan video pembantu rumah dera bayi, pembantu rumah dera bayi 4 bulan, gambar bayi yang didera pembantu rumah, yulianna dera bayi 4 bulan, cctv pembantu rumah dera bayi, gambar bayi yang didera pembantu rumah yulianna, gambar pembantu rumah yulianna

Tertuduh bernama Yulianna, 24 tahun mengaku bersalah atas kedua-dua pertuduhan yang dibacakan di mahkamah.

Baca Juga : Video HD Pembantu Rumah Lambung Bayi 4 Bulan

Tertuduh sebelum ini dilaporkan mendera dan melambung bayi berusia 4 bulan, Mohd Hareez Mohd Zamri sebanyak 9 kali di sebuah rumah di Bukit Setongkol jam 7.45 pagi pada 15 Februari lalu.


gambar pembantu rumah lambung bayi 4 bulan, gambar pembantu rumah dera bayi, gambar dan video pembantu rumah dera bayi, pembantu rumah dera bayi 4 bulan, gambar bayi yang didera pembantu rumah, yulianna dera bayi 4 bulan, cctv pembantu rumah dera bayi, gambar bayi yang didera pembantu rumah yulianna, gambar pembantu rumah yulianna


Quote:
20 tahun mana cukup. Patot hukum gantung je teros..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Gambar Pembantu Rumah Dera Bayi 4 Bulan Gambar Pembantu Rumah Dera Bayi 4 Bulan Reviewed by OH Buletin on 6:01 PM Rating: 5

3 comments:

  1. Dah byk kes bayi dan kanak2 didera amah indon. Xkan nak tunggu sampai budak2 tu mati baru ada yg bukak mata cara jalan nak atasi masalah amah indon ni. Dahla kosnya beribu. Why not kerajaan msia tubuhkan amah msia dgn gaji yg berpatutan. Amah indon pun skrg ada off day di hujung minggu. Why not ramai2 wanita di malaysia bawa isu penting ini utk pilihanraya akan dtg?

    ReplyDelete
  2. Slm,sy baru balik jakarta,...masa kat sana dpt tgk org indon tgh2 pns terik dukung baby tg sedang tidur jln dicelah2 jln raya yg jam dgn kenderaan..minta sedekah dari sebuah kereta ker sebuah kereta....klu tgk kesian...tapi, bila sy tgk video ni,...rasanya tak pyh kesian dah dgn diorg...biarkan kebulur...tak sedar diri,...muka dah la mcm taik ayam...dtg negara org ..buat taik..mmg bangkainya punya betina...bustard

    ReplyDelete
    Replies
    1. saudara anon..jgn la kerana nila setitik, rosak susu dutch lady sekotak.

      Delete

Powered by Blogger.