Identiti Gadis Bunuh Diri di Times Square


Identiti Gadis Bunuh Diri di Times Square | Jam 11 pagi semalam, pengunjung Times Square dikejutkan dengan seorang wanita Cina maut terjatuh dari tingkat enam kompleks beli belah tersebut.
gadis bunih diri di times square,gambar gadis bunuh diri times square,punca gadis bunuh diri di times square,BERJAYA TIMES SQUARE SUICIDE 14 FEBRUARI, BUNUH DIRI DI BERJAYA TIMES SQUARE, COMMIT SUICIDE BERJAYA, GADIS BUNUH DIRI DI BERJAYA TIMES SQUARE, GADIS BUNUH DIRI DI BERJAYA TIMES SQUARE 14 FEBRUARI 2013, GAMBAR GADIS BUNUH DIRI DI BERJAYA TIMES SQUARE, KEJADIAN BUNUH DIRI DI BERJAYA TIMES SQUARE, KES BUNUH DIRI DI BERJAYA TIMES SQUARE, PUNCA GADIS BUNUH DIRI DI BERJAYA TIMES SQUARE 14 FEBRUARI 2013, SUICIDE AT BERJAYA TIMES SQUARE,gadis mati di times square,gambar gadis mati di times square,10 gambar gadis mati di times square

Berikutan itu, Ketua Polis Daerah Dang Wangi, Asisten Komisioner Zainuddin Ahmad berkata, polis menerima panggilan pada 11.25 pagi dan mengklasifikasikan kes sebagai kematian mengejut.

Berdasarkan pemeriksaan awal, mangsa dikenalpasti sebagai Choo Czek Yeng, 36 , dikatakan bersandar di tepi besi penghadang sebelum terjatuh.

Baca Juga : Punca Gadis Bunuh Diri Di Times Square

Baca Juga : 4 Gambar Gadis Bunuh Diri Di Times Square

Menurut beliau lagi, mangsa dipercayai sedang menjalani rawatan masalah mental dan tinggal bersama keluarganya di Bangsar.

"Mayat dihantar ke Hospital Kuala Lumpur untuk bedah siasat," katanya kepada Bernama melalui sistem pesanan ringkas.

Sementara itu, seorang saksi (lelaki) yang enggan dikenali berkata, sebelum kejadian itu, kira-kira 10 pagi, wanita berkenaan dilihat berdiri di bahagian penghadang tingkat enam pusat beli-belah tersebut.
Quote:
Dah tua rupanya...


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Identiti Gadis Bunuh Diri di Times Square Identiti Gadis Bunuh Diri di Times Square Reviewed by OH Buletin on 12:39 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.