Jehan Miskin Pula Nak Kahwin

Jehan Miskin Pula Nak Kahwin |  “Tahun ni ada berita baik. Insyallah ada berita baik! Tapi saya tak boleh cakap lebih sekarang. Kita hanya merancang, Tuhan yang menentukan,” kata pelakon, Jehan Miskin apabila ditanya adakah dia akan menamatkan zaman solo pada tahun ini.


jehan miskin nak kahwin,jehan miskin body, jehan miskin biodata, biodata jehan miskin, gambar jehan miskin berbogel,jehan miskin nak kawin,jehan miskin profile,jehan miskin dan jue aziz,jehan miskin twitter

Memetik laporan Malaysiandigest, semalam, Jehan Miskin, 34, dengan spontan memberi reaksi sebegitu malah dia meminta peminatnya mendoakan yang baik-baik untuk dirinya.

Mengenai perkembangan terkini pelakon bertubuh sasa ini, Jehan memberitahu dia sibuk dengan projek-projek komersial dan video koporat terbitan syarikat produksi miliknya, Mastermind Group.

Namun, itu tidak bererti yang dia sudah tidak aktif dalam bidang lakonan, cuma buat masa ini dia harus menumpukan perhatian lebih kepada pengarahan drama dan penerbitan program.

“Saya masih ada tawaran berlakon, tapi banyak yang saya terpaksa tolak. Kalau nak berlakon pun saya kena tengok juga pada masa saya.

“Kalau memerlukan saya beberapa hari di lokasi tak mengapa tapi jika sampai tiga bulan penggambaran, itu saya terpaksa tolak,” jelasnya. - MYNEWSHUB


Quote:
Tiada kata untuk pagi ini..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Jehan Miskin Pula Nak Kahwin Jehan Miskin Pula Nak Kahwin Reviewed by OH Buletin on 12:41 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.