Jeslina Hashim Bercerai Hari Ini ?

kes cerai jeslina hashim,gambar suami jeslina hashim, dion rais vercoe,gambar jeslina hashim bercerai, gambar jeslina hashim dan suami, isu penceraian jeslina hashim,jeslina hashim bercerai, cerita penceraian artisJeslina Hashim Bercerai Hari Ini ? | Pelakon dan penyanyi, Jeslina Hashim dilaporkan ingin bercerai dan pagi tadi berlangsungnya sebutan kes pertama bagi kes penceraian Jeslina Hashim dan suaminya Dion Rais Vercoe.

Pasangan ini dikhabarkan tidak duduk sebumbung sejak lapan bulan yang lalu & ketika ini dua orang anak hasil perkahwinan mereka berada dibawah jagaan suami.

Dari sumber Ohbulan, Jeslina Hashim atau nama sebenarnya Nor Jeslina Hashim bt Khairuddin Mohd Hashim, 35 sebelum ini pernah berkahwin dengan jejaka yang berasal dari New Zealand iaitu Dion Rais Vercoe.


kes cerai jeslina hashim,gambar suami jeslina hashim, dion rais vercoe,gambar jeslina hashim bercerai, gambar jeslina hashim dan suami, isu penceraian jeslina hashim,jeslina hashim bercerai, cerita penceraian artis

Walaubagaimanapun, hasrat pasangan ini untuk bercerai terpaksa ditangguh kerana Dion Rais Vercoe tidak dibenarkan melafazkan talak kerana Jeslina Hashim dalam keadaan tidak suci (period).


Quote:
Lagi pasangan artis nak cerai..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Jeslina Hashim Bercerai Hari Ini ? Jeslina Hashim Bercerai Hari Ini ? Reviewed by OH Buletin on 4:52 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.