Kejam! Bunuh Anak Kerana Kemaluan Mengecil

Kejam! Bunuh Anak Kerana Kemaluan Mengecil |  "Kalau alat kelamin tak ada, lebih baik mati saja," begitu kata seorang ibu berusia 38 tahun dalam keterangan kepada polis ketika mengaku membunuh anak lelakinya berusia tujuh tahun kerana malu dengan jiran-jiran di Jatinegara, Cakung, Jakarta Timur pada Selasa.

bunuh anak, wanita bunuh anak, ibu bunuh anak sendiri sebab kemaluan kecil, kemaluan kecil selepas berkhatan, gambar kemaluan lelaki, zakar lelaki pendek kecil, ibu bunuh anak sebab zakar kecil, zakar mengecil dibunuh ibu, gambar berkhatan

Dalam kejadian di rumahnya itu pada tengah hari ini, wanita itu dilaporkan telah membenam kepala kanak-kanak itu ke dalam baldi berisi air sehingga tidak bernyawa.

Ibu itu juga mengikat tangan dan kaki anaknya agar dia tidak meronta. Dia telah menyerah diri di balai polis dan mengaku melakukan pembunuhan itu.

Seorang jurucakap polis dipetik oleh portal berita kompas.com sebagai berkata bahawa kanak-kanak lelaki itu telah melalui proses berkhatan di kampung halaman di Grobogan, Jawa Tengah, pada Disember lalu.

Setelah pulang ke Jakarta, wanita itu yang mendapati alat kelamin anaknya mengecil telah membawa anaknya ke sebuah pusat berkhatan di Bekasi, Jawa Barat.

Usaha itu tidak memberi hasil sebagaimana yang diharapkan sehingga menyebabkan dia berasa malu dengan jiran-jiran dengan keadaan zakar anaknya itu, kata jurucakap itu.

Selain motif perasaan malu, polis akan juga menyiasat motif lain dalam pembunuhan itu kerana jiran-jiran wanita itu tidak mengetahui masalah yang dialami kanak-kanak lelaki itu selepas dia berkhatan. - BERNAMAQuote:
Kejam sangat nie..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Kejam! Bunuh Anak Kerana Kemaluan Mengecil Kejam! Bunuh Anak Kerana Kemaluan Mengecil Reviewed by OH Buletin on 1:12 AM Rating: 5

1 comment:

Powered by Blogger.