Luahan Hati Shila Amzah di HOT FM

Luahan Hati Shila Amzah di HOT FM | Stesen radio Hot FM, pagi tadi, berjaya menyiarkan pendedahan terbaru penyanyi, Shila Amzah kepada seluruh negara mengenai luahan rasa sedihnya terhadap masalah yang berlaku di antara bapanya dan kekasihnya, Sharnaaz Ahmad.

luahan hati shila amzah di radio hot fm,gambar shila amzah sedih,gambar shila amzah,shila amzah patah seribu,gambar terbaru shila amzah,rakaman youtube shila amzah,sharnaaz tolak shila amzah,shila amzah dirisik sharnaaz,nd lala marah shila amzah
Rakaman yang dipetik dari laman Youtube itu dimuatnaik oleh Shila sendiri namun selepas rakaman itu disiarkan kira-kira pukul 9.50 pagi, video berkenaan yang turut menampilkan Shila menyanyikan lagu Ombak Rindu nyanyian Hafiz dan Adira dipadam dan ia tidak boleh dibuka lagi.

Baca Juga : Emel Kesedihan Shila Amzah

Baca Juga : Sharnaaz Batal Hasrat Risik Shila

Dalam rakaman berkenaan, Shila turut meyampaikan yang dia amat rindukan ibu dan ayahnya.

“Saya memohon maaf terhadap apa yang telah terjadi beberapa minggu ini. Saya juga merindukan ibu dan ayah,” katanya.

Konflik yang berlaku sekitar beberapa minggu lalu terjadi apabila hasrat Sharnaaz, 27, untuk memperisterikan Shila, 23, ditolak oleh bapanya, ND Lala.

Lebih mengeruhkan keadaan apabila usaha Sharnaaz untuk berdamai menemui jalan buntu kerana ND Lala tidak mahu berkomunikasi dengan Sharnaaz.

Difahamkan, Shila Amzah patah seribu kini sedang bersendirian di sebuah tempat bagi mencari ketenangan tanpa keluarga mahupun Sharnaaz.


Quote:
orang nak berdamai tapi tak nak jumpa pulak. Ape kess


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Luahan Hati Shila Amzah di HOT FM Luahan Hati Shila Amzah di HOT FM Reviewed by OH Buletin on 1:36 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.