Semakan Keputusan SBP Tingkatan 1 Ambilan ke 2 2013

Semakan Keputusan SBP Tingkatan 1 Ambilan ke 2 2013, Semakan keputusan sekolah berasrama penuh 2013 ,semak online sbp 2013, semakan online keputusan sbp tingkatan 1 2013
Semakan Keputusan SBP Tingkatan 1 Ambilan ke 2 2013 | Berita baik buat adik-adik yang ingin menyambung pelajaran di sekolah berasrama penuh(SBP) dan sudah pun memohon dimana bermula 29 Januari 2013 yang lalu, keputusan SBP tingkatan 1 ambilan ke 2 sudah boleh disemak secara online.
Semakan boleh dilakukan secara online melalui laman web rasmi Jabatan Kementerian Pelajaran Malaysia.



Cara Semak Keputusan SBP Tingkatan 1
  1. Klik pautan ini http://apps.moe.gov.my/sbpt1/semak_ambilan22013/
  2. Isi angka giliran UPSR 2012 dan klik butang semak.
Kepada adik-adik yang berjaya, tahniah aku ucapkan. Kepada mereka yang tidak berjaya, jangan risau,sekolah mana-mana pun sama sahaja yang penting adalah usaha.

SBP,Semakan Keputusan SBP Tingkatan 1 Ambilan ke 2 2013, Semakan keputusan sekolah berasrama penuh 2013 ,semak online sbp 2013, semakan online keputusan sbp tingkatan 1 2013


Quote:
Sape yang tak penah dok asrama, jangan menangis lak nnt ye :)


_____________

Kalau korang dah baca, klik "Like" kat bawah ni ye :
Semakan Keputusan SBP Tingkatan 1 Ambilan ke 2 2013 Semakan Keputusan SBP Tingkatan 1 Ambilan ke 2 2013 Reviewed by OH Buletin on 1:43 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.