Sharnaaz Batal Hasrat Risik Shila Amzah

Sharnaaz Batal Hasrat Risik Shila Amzah | Semakin lama, "perang" antara Sharnaaz Ahmad dan ND Lala semakin berlarutan dan terkini aku difahamkan bahawa Sharnaaz batal hasrat untuk merisik Shila.

Sharnaaz Batal Hasrat Risik Shila Amzah, gambar sharnaaz ahmad 2013,gambar sharnaaz, sharnaaz ahmad risik shila amzah,perang sharnaaz dan nd lala, sharnaaz kahwin sila amzah,gambar shila amzah dan sharnaaz ahmad,sharnaaz batal hasrat kahwin shila
Sharnaaz juga menjelaskan dia tidak mahu memikirkan sangat soal ini dan mahu fokus pada kerjayanya sahaja.

Memetik laporan Sinar Harian OnlineSharnaaz telah mengeluarkan kenyataan yang dilihat berbeza dengan kenyataan yang pernah dikeluarkan sebelum ini.

Baca Juga : Emel Kesedihan Shila Amzah

Baca Juga : Luahan Hati Shila di Hot FM

“Saya tak nak ambil tahu kerana kesudahannya, saya juga akan dipersalahkan. Lebih baik saya mengambil keputusan berdiam diri dan fokus dalam kerjaya. Buat masa ini, saya hanya fikir kerja saja. Yang lain, saya malas nak fikir. Terpulanglah pada dia (Shila) nak buat apa sekalipun. Saya tak nak ambil tahu lagi,” tegasnya.

“Saya tidak akan hantar rombongan merisik. Saya sendiri pun tidak tahu ke mana hala tuju hubungan ini. Seperti yang saya katakan, saya dah malas nak layan semua ni lagi. Saya tak nak bercakap tentang dia (Shila) lagi,” katanya dengan nada yang kecewa.Quote:
Kesian aku dengan Shila Amzah ni..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Sharnaaz Batal Hasrat Risik Shila Amzah Sharnaaz Batal Hasrat Risik Shila Amzah Reviewed by OH Buletin on 7:00 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.