Suami Azlyn Massiela Sempat Bersama Isterinya Tiga Bulan

Suami Azlyn Massiela Sempat Bersama Isterinya Tiga Bulan | Kisah putus tunang Fizz Fairuz dan Azlyn Massiela masih belum reda. Terkini menerusi laporan akhbar BH Online, suami kepada bekas tunang Fizz Fairuz, Azlyn Massiela tampil memberi penjelasan status hubungannya dengan Azlyn.

gambar fizz fairuz dan azlyn massiela,gambar fizz fairuz, fizz fairuz dan azlyn, azlyn massiela dan fizz, gambar tunang fizz fairuz, azlyn massila putus tunang,suami azlyn massiela

Usahawan berkenaan yang hanya dikenali sebagai Ramli, mendakwa hanya menjalani hidup sebagai suami isteri selama tiga bulan selepas bernikah dengan Azlyn Massiela Mohd Nazar setahun lalu. Beliau yang masih enggan mendedahkan identitinya mendakwa bernikah dengan Azlyn, 26, pada 9 Mac tahun lalu, di selatan Thailand, tanpa ditemani sesiapa.

Baca Juga : Suami Azlyn Massiela Pula Tampil ?

Azlyn sebelum ini menegaskan dia tidak pernah bernikah dengan sesiapa sepanjang usianya. Lagipun kenyataan yang diberikan oleh Fizz Fairuz kepada media sebelum ini ada sedikit percanggahan kerana Fizz mendakwa mendapat berita menerusi kawan adik Azlyn sedangkan Azlyn Massiela adalah anak bongsu.Quote:
Siapa yang betol ni??? Adess


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Suami Azlyn Massiela Sempat Bersama Isterinya Tiga Bulan Suami Azlyn Massiela Sempat Bersama Isterinya Tiga Bulan Reviewed by OH Buletin on 12:32 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.