Suami Azlyn Massiela Pula Tampil

Suami Azlyn Massiela Pula Tampil | Semakin lama, semakin rumit cerita mengenai pertunangan di antara pelakon Fizz Fairuz dan seorang bekas tunangnya Azlyn Massiela.

suami azlyn massiela,gambar suami azlyn massiela, isu tunang fizz fairuz,fiz fairuz putus tunang,azlyn massiela sakit,azlyn hilang ingatan
Selepas heboh cerita mengatakan Azlyn merupakan isteri orang, Fizz lantas memutuskan ikatan pertunangannya dengan gadis itu selepas seminggu bertunang.

Menerusi Harian Metro, muncul pula watak baru dalam drama ini iaitu seorang lelaki yang mendakwa suami kepada Azlyn yang mahu dikenali sebagai Ramli.

“Saya cukup mengenali wanita itu (Azlyn) kerana dia isteri yang ‘sakit’ selepas lapan bulan hilang ingatan. Jangan salahkan Fizz dalam hal ini kerana dia mangsa penganiayaan dan penipuan,” ujar Ramli.

Ramli turut mendakwa yang Azlyn Massiela bertindak sedemikian adalah kerana merasa kesunyian akibat kurang di’beri perhatian selepas mereka bernikah di Thailand beberapa tahun lalu.

“Dia isteri kedua dan diakui ia kesilapan saya bernikah dengannya tanpa memaklumkan kepada isteri pertama. Namun tidak disangka, perkahwinan di Thailand memberi kesan negatif kepada Fizz”

“Saya tidak meletakkan kesalahan itu ke atas Fizz kerana sepanjang perkenalan mereka, dia ditipu kononnya isteri saya belum berkahwin sehinggalah majlis pertunangan diatur,” tambah Ramli yang turu mendakwa keluarga Azlyn Massiela tidak mengetahui tentang perkahwinan mereka.



Quote:
Kene bomoh la niee..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Suami Azlyn Massiela Pula Tampil Suami Azlyn Massiela Pula Tampil Reviewed by OH Buletin on 3:10 PM Rating: 5

2 comments:

Powered by Blogger.