Zain Saidin Nafi Kahwin Rozita Julai Ini

Zain Saidin Nafi Kahwin Rozita Julai Ini | Sebelum ini, terdapat berita mengatakan bahawa Rozita Che Wan dan Zain Saidin bakal berkahwin pada Julai ini. Susulan dari berita tersebut, pihak Media Hiburan Online telah menghubungi Zain sendiri untuk mengetahui perkembangan cerita tersebut.

gambar zain saidin,gambar zain saidin dan rozita, gambar zain saidin baru,gambar zain saidin 2013, gambar terbaru zain saidin, rozita che wan dan zain saidin kahwin, tarikh pernikahan rozita dan zain saidin, zain dan rozita bernikah hujung tahun, rozita dan zain bernikah hujung tahun, rozita che wan dan zain saidin kahwin hujung tahun, zain saidin dan rozita che wan kahwin julai 2013, rozita dan zain kahwin hujung tahun 2013

Zain walaubagaimanapun menafikan perkara tersebut dan menjelaskan mereka merancang untuk berkahwin pada hujung tahun 2013 ini.

“Memang kami akan berkahwin tetapi bukan bulan Julai. InsyaAllah, seperti yang dirancang kami akan bernikah pada hujung tahun ini.

“Saya sendiri pun terkejut kenapa bulan Julai dikatakan sebagai bulan perkahwinan kami.”

Ditanya sudahkah mereka membuat persiapan perkahwinan, kongsi Zain lagi;

“Buat masa sekarang belum ada sebarang persiapan lagi kerana semua akan dibuat selepas raya nanti. Secara rasmi juga, saya belum lagi masuk merisik cuma kami sudah pernah berjumpa keluarga masing-masing. Ini kerana perbincangan baru dilakukan antara kami berdua sahaja.”

Zain juga memberitahu dia belum lagi menjalani kursus perkahwinan.- MEDIA HIBURAN ONLINE


Quote:
Mana satu nie?


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Zain Saidin Nafi Kahwin Rozita Julai Ini Zain Saidin Nafi Kahwin Rozita Julai Ini Reviewed by OH Buletin on 2:29 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.