Download Pada Suatu Cinta Dahulu Malay Movie 2013

download pada suatu cinta dahulu dvdrip, download percuma movie pada suatu cinta dahulu, pada suatu cinta dahulu full movie, malay movie pada suatu cinta dahulu download free, download percuma pada suatu cinta dahulu dvdrip, brrip pada suatu cinta dahulu, download free pada suatu cinta dahulu

Download Pada Suatu Cinta Dahulu Malay Movie 2013 | Filem romantis Pada Suatu Cinta Dahulu lakonan Wawa Zainal, Intan Ladiana dan beberapa artis lain sudah pun boleh di download secara percuma.

Kepada mereka yang ingin download percuma cerita Pada Suatu Cinta Dahulu boleh lah menggunakan pautan yang disediakan dibawah.

Sinopsis: Mengisahkan tentang diri Zainal yang agak tertekan dengan alam perkahwinan dimana ianya tidak seperti yang dia harapkan sekarang ini.Sewaktu mengikuti sesi kaunseling, ia membuatkan dia mengingati kembali tentang memori silamnya. Pada 18 tahun yang lalu, Ketika di alam persekolahan, Zainal terkenal dengan kenakalannya bersama dengan rakan baiknya sewaktu berada ditingkatan 4. Sewaktu itu Zainal mempunyai seorang kekasih yang bernama Nora. Sikap Nora yang lurus bendul membuatkan Zainal mula bosan. Dalam masa yang sama Nora sentiasa nampak habiskan masa dengan lelaki lain. Ini menyebabkan Zainak bertindak diluar kawalan sehinggakan dia digantung sekolah. Tempoh digantung sekolah ini digunakan Zainal untuk enjoy dan terlibat dengan satu kejadian di gerai cendol Kejadian ini memperkenalkan Zainal dengan Azura, seorang gadis yang cute dan pendek yang juga kena gantung sekolah akibat bergaduh. Hampir setiap hari mereka berjumpa membuatkan Zainal semakin hari semakin menyukai sikap Azura yang selamba itu. Namun segalanya berubah apabila Zainal mengetahui Azura sentiasa mengelak untuk berjumpa dengannya sewaktu Zainal jatuh hati kepadanya. Apakah yang terjadi kepada Zainal? Kenapa Azura menghilangkan diri? Semuanya akan terjawab dalam filem romantik komedi, ’Pada Suatu ‘Cinta’ Dahulu’.

Download Pada Suatu Cinta Dahulu Full Movie : Link 1 FullQuote:
Filem jiwanngg..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Download Pada Suatu Cinta Dahulu Malay Movie 2013 Download Pada Suatu Cinta Dahulu Malay Movie 2013 Reviewed by OH Buletin on 7:43 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.