Insiden Lahad Datu : 5 Polis Terkorban Di Semporna

Insiden Lahad Datu : 5 Polis Terkorban Di Semporna | Lapor sebuah akhbar tempatan hari ini, terdapat seorang pegawai dan empat anggota Polis Diraja Malaysia terkorban dalam serangan hendap oleh sekumpulan lelaki bersenjata di Kampung Sri Jaya, Siminul, Semporna, Sabah semalam.

lahad datu, kes lahad datu, insiden lahad datu dan semporna, lahad datu dan semporna, kes pembunuhan di lahad datu, isu pencerobohan di lahad datu.
Kejadian di perkampungan atas air pada pukul 8 malam itu turut menyebabkan dua anggota kumpulan bersenjata terbabit terbunuh.

Kelima-lima anggota polis dari Ibu Pejabat Polis Daerah Semporna itu ditugas untuk menjalankan siasatan di kampung berkenaan berikutan polis mendapat maklumat mengenai sekumpulan lelaki bersenjata di kampung itu.

Anggota polis itu ditembak semasa menuju ke sebuah premis di kampung berkenaan dan mereka membalas tembakan untuk mempertahankan diri.
 


Quote:
Masih belum tamat lagi nampaknya..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Insiden Lahad Datu : 5 Polis Terkorban Di Semporna Insiden Lahad Datu : 5 Polis Terkorban Di Semporna Reviewed by OH Buletin on 2:27 PM Rating: 5

1 comment:

  1. semoga Allah lindungi orang tidak bersalah..moga aman kembali...

    http://www.noormalashahar.blogspot.com

    http://www.noormalashahar.com

    ReplyDelete

Powered by Blogger.