Hanis Zalikha Dan Hairul Azreen Bercinta?

Hanis Zalikha Dan Hairul Azreen Bercinta? | Gossip terbaru yang tengah panas sekarang adalah mengenai blogger terkenal yang menjadi pelakon, Hanis Zalikha. Beliau dikatakan hangat bercinta dengan pelakon, Hairul Azreen.

Hanis Zalikha Dan Hairul Azreen Bercinta, gambar mesra  Hairul azreen dan hanis zalikha, hanis zalikah bercinta, azreen dan hanis bercinta, hairul azreen dan hanis zalikha, gambar hairul azreen dan kekasihnya

Gossip tersebut semakin kuat apabula tersiarnya gambar mesra Hairul Azreen dan Hanis Zalikha di laman sosial Instagram. Ianya masih menjadi persoalan.

Hairul Azreen menjelaskan bahawa hubungannya dengan Hanis hanyalah atas dasar kerja sahaja. Jelas Azreen lagi, dia bakal terlibat dalam bidang pengacaraan dan ingin mendapat bantuan daripada Hanis yang lebih banyak pengalaman dalam bidang tersebut.

Azreen turut menjelaskan bahawa dia dan Hanis kenal semenjak di bangku sekolah lagi, dimana mereka kenal di laman sosial Myspace. Walaupun begitu, hubungan mereka terputus sebentar sebelum ditemukan semula di dalam industri ini. - AMMBOIQuote:
tiada kata petang ini


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Hanis Zalikha Dan Hairul Azreen Bercinta? Hanis Zalikha Dan Hairul Azreen Bercinta? Reviewed by OH Buletin on 4:23 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.