Yuran Taska Naik Kepada RM450 Bermula 1 Jun 2013?

Yuran Taska Naik Kepada RM450 Bermula 1 Jun 2013? | Laporan dari Harian Metro dimana yuran taska di Kuala Lumpur dinaikan menjadi RM450 untuk seorang. Dengan pendapatan yang rendah, perihal ini akan memberi bebanan terhadap ibu bapa.

yuran taska naik rm450, harga yuran taska naik, pengusaha taska berdaftar, yuran sekolah anak naik, harga baru yuran taska,yuran taska kuala lumpur dan lembah klang

Menerusi akhbar itu juga, Persatuan Pengusaha dan Pengasuh taska berdaftar di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur akan menaikkan yuran bulanan taska berikutan dengan kos operasi yang tinggi.

Presidennya, Hashim Ibrahim berkata caj baru yang dikenakan bermula 1 Jun 2013 depan ialah pada kadar RM450, kenaikan antara RM150 hingga RM200 dengan beberapa pengubahsuaian taska sudah dicadangkan kepada pengusaha sekitar Lembah Klang.

Kenaikan itu katanya lagi merangkumi yuran tahunan, kadar kerja OT, transit sekolah rendah, tadika dan sekolah menengah. -BHARIAN



Quote:
kalau anak lebih sorang ni abeh la..


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Yuran Taska Naik Kepada RM450 Bermula 1 Jun 2013? Yuran Taska Naik Kepada RM450 Bermula 1 Jun 2013? Reviewed by OH Buletin on 4:45 PM Rating: 5

5 comments:

  1. So mcm mana dengan bayi/Tak da kadar kerja OT, transit sekolah rendah, tadika dan sekolah menengah? Berbaloi ka?Kadang-kadang berak lambat cuci sampai merah,bubur n semua kita sediakan..berbalo ka?

    ReplyDelete
  2. Tu ok lg..hantar taska en.hasyim presiden tu..berat anak turun dr 6.5kg ke 6.25kg..time tu anak 10 bln lebih..pekerja 4 - 7 org je..baby & budak..dlm 50 - 60 org.. Taska plak tak daftar pun dgn JKM..dah report kat JKM tp xde pun tindakan..alhamdulillah..skrg anak dah 1 thn & berat dah naik skit 7 kg lebih sejak hantar kat pengasuh masa anak 11 bln..

    ReplyDelete
  3. agak-agak la cikgu tadika oii..nak gaji tinggi belajar tinggi2 keje bagus2..ni dah cekik darah!!!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.