Fuyoo! Elfira Loy Beli Rumah Dengan Duit Sendiri

Fuyoo! Elfira Loy Beli Rumah Dengan Duit Sendiri | Hebat. Tatkala di usia muda, 19 tahun, Elfira Loy yang dikatakan hangat bercinta dengan Baim Wong telah membeli sebuah rumah dengan wang sendiri.

Elfira Loy Beli Rumah Dengan Duit Sendiri, gambar rumah baru elfira loy, elfira loy beli rumah, gambar rumah elfira, elfira loy dan baim beli rumah, elfira loy dan rumah, gossip baru elfira loy, gambar baru elfira loy, elfira loy dan kekasih, kekasih elfira loy

Bedasarkan laporan TheFaceBlog, Elfira merupakan salah seorang artis yang pintar merancang masa depannya dengan membeli aset di kala usianya masih muda.

Sepertimana yang kita sedia maklum, kos membeli rumah pada hari sangat mahal, namun ianya tidak menjadi halangan untuk Elfira Loy dalam memiliki rumah sendiri.

Memetik sumber, Elfira Loy membeli rumah dengan wang sendiri hasil titik peluhnya berlakon dan menjadi duta produk sepanjang berkecimpung dalam dunia seni hiburan.Quote:
hebat!


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Fuyoo! Elfira Loy Beli Rumah Dengan Duit Sendiri Fuyoo! Elfira Loy Beli Rumah Dengan Duit Sendiri Reviewed by OH Buletin on 10:38 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.