[Gambar] Pelajar UMT Hina Lagu Negaraku

[Gambar] Pelajar UMT Hina Lagu Negaraku | Seorang pelajar Universiti Malaysia Terengganu (UMT) dikenali Mohd Farizal telah menghina lagu Negaraku, menghina Raja dan juga Perdana Menteri di laman sosial Facebooknya.

Hal itu mengundang padah buat dirinya apabila pihak pengurusan Universiti Malaysia Terengganu (UMT) sendiri membuat laporan polis semalam.

pelajar hina lagu negaraku, hina lagu negaraku, mohd farizal hina lagu negaraku, gambar mohd farizal, facebook mohd farizal umt, gambar blogger hina agong

Memetik dari blog CeritaKosong, Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) Universiti Malaysia Terengganu (UMT), Prof. Dr. Yahaya Ibrahim berkata, laporan itu telah dibuat oleh pendaftar UMT di Balai Polis Gong Badak.

Menurut Dr. Yahaya lagi, penuntut terbabit yang menggunakan nama Mohd Farizal dalam statusnya, mengubah lirik lagu kebangsaan dengan mencerca, mempersendakan lagu negara, Raja Melayu dan juga Perdana Menteri.


Quote:
lagi kes hina-hina...adess


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

[Gambar] Pelajar UMT Hina Lagu Negaraku [Gambar] Pelajar UMT Hina Lagu Negaraku Reviewed by OH Buletin on 10:01 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.