Atlet SUKMA Dirogol Peserta Lelaki Bergilir-gilir

Atlet SUKMA Dirogol Peserta Lelaki Bergilir-gilir | Seorang atlet bola baling yang sedang mengambil bahagian dalam Sukan Malaysia (SUKMA) 2013, membuat laporan polis mendakwa dia dirogol oleh atlet lelaki di perkampungan sukan itu di Universiti Putra Malaysia (UPM), pada Rabu lalu.

atlet kena rogol di hotel, gambar dirogol, atlet dirogol, perempuan kena rogol, universiti putra malaysia, atlet sukma 2013, senarai peserta sukma 2013, atlet bola baling sukma 2013

Remaja perempuan yang berusia 19 tahun itu mendakwa bahawa dia telah dirogol bergilir-gilir dalam keadaan separuh sedar di bilik penginapan sebuah kolej universiti itu.

Baca Juga: Tiga Atlet SUKMA Ditahan Sebab Rogol Bergilir

Sebelum kejadian, dia dikatakan meminum minuman keras bersama beberapa atlet bola baling lelaki pasukannya di sebuah gelanggang bola keranjang.

Memetik laporan Berita Harian, selepas kejadian, dia dibawa pulang ke sebuah bilik penginapan oleh beberapa lelaki berkenaan.


Quote:
kes rogol ke kes suka ni??


_____________

Sila "Share" info ini bersama rakan anda di Facebook :


BACA JUGA ARTIKEL MENARIK DIBAWAH

Atlet SUKMA Dirogol Peserta Lelaki Bergilir-gilir Atlet SUKMA Dirogol Peserta Lelaki Bergilir-gilir Reviewed by OH Buletin on 10:12 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.